reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
z tego co wiem na wizycie 19 marca miałam 2 cm i robiony krótki bo krótki masarz szyjki, ktory jak widac nic nie dał ja w pon. mam ktg. oraz pewnie lekarka z izby przyjęc mnie zbada... dowiem się mam nadzieję co jest grane...bo usłyszałam wczoraj ze jest ok ale mogło by byc lepiej. załuje, ze nie zapytałam baby o co jej chodzi o czym mowi

Ostatnia edycja:
reklama
mnie tez przeraza dluzszy pobyt w szpitalu... grrrr
ale jesli nic sie nie ruszy do czwartku, to bede miala robiony masaz szyjki macicy i w domu bede czekac na efekty...podobno do weekendu ma sie wszystko wyjasnic:))

bolało... i po badaniu tez bolalo kulo od dolu. Nie zadziałał mowiła mi moja gin, ze mogę krwawić po tym albo dostać skurczów a u mnie nic to nie dało co widać dziś. 2 dni po masarzu chyba odszedł mi czop tylko, ze ja nie mam pewności co to bylo bo mowią, ze czop jest z krwią a to była gęsta wydzielina jak białko kurze. Myślałam ze to juz lada dzień wtedy, coz ... eghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nika czop nie koniecznie musi być z krwią, a to, że jest gęsty to ponoć prawda, więc bardzo możliwe że to było to ....
u mnie czopa ni widu ni słychu :-(

A u mnie dziewczyny zaczyna coś się dziać. Całą noc brzuch mi się stawiał i teraz stawia się nadal. Dzwoniłam do lekarza ponad dwie godziny temu i kazał mi wziąść dwie nospy i jak na razie nic nie ustępuje. I mam nadzieję że nie ustapi. Chyba zaczyna odchodzić mi czop i faktycznie kurze białko może nawet gęściejsze. Tylko brzuszek nadal mam wysoko.

Gosia no nareszcie !! bo skoro po nospach Ci nie przeszło to to jest dobry znak :tak:
powodzenia życzę!! :-)

Napisalam smsa do modroklejki i czekam na odpowiedz.

Bede szla na spacer z Juli wiec jak magda cos przysle to wstawie dopiero popoludniu/pod wieczor-cierpliwosci;-)

reklama
Modroklejke zapytalam o to czy synek juz ma sie ku wyjsciu z brzuszka,czy beda wywolywac porod i jak bedzie rodzic cc czy sn oraz przekazalam pozdrowienia od nas forumek z BB.Odpisala:

" Jestem po 1 kroplowce-wczoraj ale nic nie dala.W poniedzialek dopiero druga,chyba ze samo sie zacznie.A jak poniedzialkowa nic nie da to we wtorek cc"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry