reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
z tego co wiem na wizycie 19 marca miałam 2 cm i robiony krótki bo krótki masarz szyjki, ktory jak widac nic nie dał ja w pon. mam ktg. oraz pewnie lekarka z izby przyjęc mnie zbada... dowiem się mam nadzieję co jest grane...bo usłyszałam wczoraj ze jest ok ale mogło by byc lepiej. załuje, ze nie zapytałam baby o co jej chodzi o czym mowi

Ostatnia edycja:
reklama
mnie tez przeraza dluzszy pobyt w szpitalu... grrrr
ale jesli nic sie nie ruszy do czwartku, to bede miala robiony masaz szyjki macicy i w domu bede czekac na efekty...podobno do weekendu ma sie wszystko wyjasnic:))

bolało... i po badaniu tez bolalo kulo od dolu. Nie zadziałał mowiła mi moja gin, ze mogę krwawić po tym albo dostać skurczów a u mnie nic to nie dało co widać dziś. 2 dni po masarzu chyba odszedł mi czop tylko, ze ja nie mam pewności co to bylo bo mowią, ze czop jest z krwią a to była gęsta wydzielina jak białko kurze. Myślałam ze to juz lada dzień wtedy, coz ... eghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nika czop nie koniecznie musi być z krwią, a to, że jest gęsty to ponoć prawda, więc bardzo możliwe że to było to ....
u mnie czopa ni widu ni słychu :-(

A u mnie dziewczyny zaczyna coś się dziać. Całą noc brzuch mi się stawiał i teraz stawia się nadal. Dzwoniłam do lekarza ponad dwie godziny temu i kazał mi wziąść dwie nospy i jak na razie nic nie ustępuje. I mam nadzieję że nie ustapi. Chyba zaczyna odchodzić mi czop i faktycznie kurze białko może nawet gęściejsze. Tylko brzuszek nadal mam wysoko.

Gosia no nareszcie !! bo skoro po nospach Ci nie przeszło to to jest dobry znak :tak:
powodzenia życzę!! :-)

Napisalam smsa do modroklejki i czekam na odpowiedz.

Bede szla na spacer z Juli wiec jak magda cos przysle to wstawie dopiero popoludniu/pod wieczor-cierpliwosci;-)

reklama
Modroklejke zapytalam o to czy synek juz ma sie ku wyjsciu z brzuszka,czy beda wywolywac porod i jak bedzie rodzic cc czy sn oraz przekazalam pozdrowienia od nas forumek z BB.Odpisala:

" Jestem po 1 kroplowce-wczoraj ale nic nie dala.W poniedzialek dopiero druga,chyba ze samo sie zacznie.A jak poniedzialkowa nic nie da to we wtorek cc"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry