reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
karolka84 mam dokladnie tak samo jak Ty... drepcze ciągle do wc ciezko mi spać poruszac sie wogle masakraaa

reklama
Witam moje drogie,
jakies zmiany? ktoras juz urodzila?? w sumie nie ma co sie dziwic, ze te nasze dzieciaczki takie uparte, jakby nie bylo to zodiakalne barany:-p

ja nie biegam w nocy co kilka minut do lazienki, wstaje tylko raz...w sumie nie wiem czy sie martwic, czy nie...
poza tym moja dzidzia miala stale godzinki, w ktorych buszowala w brzuszku, nastepnie dawalami spokoj, a od wczoraj nie ma chwili by sie nie krecila...ciekawe co to oznacza...a jak z wami?

w sumie to boje sie porodu, ale jestem juz tak wymeczona, ze wszystko mi jedno:(( a u was jak samopoczucie?

Ja chyba ostatnimi czasy przestałam tak panicznie bać się porodu. Jestem już zmęczona tym wyczekiwaniem...Strach zagłuszyła przeogromna chęć przytulenia naszej Królewny. Wiadomo że bez bólu się nie obejdzie, ale co ma być to będzie...

Jeśli chodzi o ruchliwość Maluszka to moje Maleństwo jakieś takie leniwe od samego początku (śmiejemy się że po tatusiu to ma:-)). Teraz też bez zmian i jak ma ochotę to powierci się nieco ale bez rewelacji. Za to czkawka często ją męczy...

Hej dziewczynki. Ja nadal w dwupaku, Małgosia kopie jak oszalała.
Ale muszę się wam przyznać, że ostatnio odczuwam kilka skurczy dziennie .... choć myślę, że to ciągle za mało, no ale przynajmniej może coś się zaczyna dziać??

Ja chyba ostatnimi czasy przestałam tak panicznie bać się porodu. Jestem już zmęczona tym wyczekiwaniem...Strach zagłuszyła przeogromna chęć przytulenia naszej Królewny.
doskonale rozumiem... mam to samo martwię się o nią i denerwuje sytuacją ... oby to bylo to ;) bo b często korzystam z wc zwłaszcza wieczorem

A boli Was krocze? tak bardziej wewnątrz? Bo ja ostatnio zauważyłam zwłaszcza w nocy jak wstaję do toalety to właśnie tam mnie boli, jakby coś uciskało... Może w końcu ruszyło się coś z szyjką macicy, albo główka naciska...

Karolka mnie krocze nie boli. Jedyne co ostatnio odczuwam to lekkie bóle jak na okres, i najczęściej pojawiają się podczas moich spacerów. A przyznam, że ostatnio robię sobie długie "rundki"

Wiele z Was wspomina o tych bólach jak na okres...a ja nic takiego nie czuję. Jedyne co to że macica się napina, czy jak to mówią położne "stawia się" a przy tym czuję taki wewnętrzny niepokój i że serce zaczyna mocniej mi bić, ale to trwa chwilkę i przechodzi.

reklama
Aha:-) i wczoraj w końcu zauważyłam że brzuszek mi się obniżył:-) To przynajmniej dobry znak że Maluszek nie jest tak bardzo wysoko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry