- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Vinniki, M*R*, Myfa-Gratulacje!!! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku
avanti85
Entuzjast(k)a
dziewczyny wielkie gratulacje
Dziewczyny, nie denerwujcie się, ze po terminie. Nic maluszkom nie grozi. Na pewno chodzicie na kontrolne KTG i czujecie ruchy malenstw. Tak jak napisala Myleene, ciąża do konca 42 tygodnia to jest w normie. Po tygodniu od terminu dobrze byloby zrobic oprocz KTG USG ,zeby ocenic stan lozyska i wody plodowe. Tlen - tak wiec nie masz sie co martwic
karolka84
mama kwietniowa '09
Myfa gratulacje serdeczne!!!!
moonik1 jestesmy pod odpowiednia opieka, wiec z tej strony nam nic nie grozi)
problem w tym, ze my, podobnie jak Ty, tez juz chcemy miec nasze dzieciaczki przy sobie czekamy juz tak dlugo!!
poza tym, nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja mam problemy ze spaniem, obrocenie sie na drugi bok wymaga specjalnych umiejetnosci
problem w tym, ze my, podobnie jak Ty, tez juz chcemy miec nasze dzieciaczki przy sobie czekamy juz tak dlugo!!
poza tym, nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja mam problemy ze spaniem, obrocenie sie na drugi bok wymaga specjalnych umiejetnosci
Myleene - hihih, mi sie nadal niewygodnie spi, bo jak się piersi pompują w nocy, to bardzo to odczuwam. No i miesnie brzucha tez jeszczejakies niemrawe, wiec z tym przewracaniem sie z boku na bok nie jest jeszcze idealnie No i trzecia rzecz, to taka ,ze maly nie daje pospac...
Trzymam za Was kciuki, choc nie powiem, bo dla mnie 41 tydzien byl latwiejszy niz 39 i 40. Po prostu nastawilam sie, ze urodze na samym koncu i przestalam wyczekiwac
Trzymam za Was kciuki, choc nie powiem, bo dla mnie 41 tydzien byl latwiejszy niz 39 i 40. Po prostu nastawilam sie, ze urodze na samym koncu i przestalam wyczekiwac
S
Sara27
Gość
Myfa gratulacje!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: