- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Gratuluje !!!
Nika81
nareszcie razem
mi minął dzisiaj byłam na ktg ale nic nie wykazało. Jednym słowem kichaaaaa. Nie mam juz sily ani ochoty na nic a tym bardziej na pisanie innym ze nie nie urodzilam jeszcze....grrr ;-)
Ostatnia edycja:
Trotylia
Początkująca w BB
Teraz kolej na moje stęki i żale Jestem właśnie po ostatniej wizycie u prowadzącego, 1 kwietnia jeżeli Tosiek nie zdecyduje się opuścić matczynego łona, mam się stawić w szpitalu na patologii ciąży, i tam pod nadzorem będziemy próbowali różnymi metodami wygonić maluszka z brzuszka Antoś waży 3880 więc jest spory, ale cały czas rośnie (ja zresztą też ) Czekamy już z moim Nunim wytęsknieni bardzo i zniecierpliwieni, z drugiej strony wiedząc że małemu jest po prostu dobrze i nic złego się mu nie dzieje...czy jest coś ważniejszego niż szczęście naszych pociech?
karolka84
mama kwietniowa '09
Każdy dzień tak niesamowicie się ciąąąągnie!!!!!:-(
A ze spaniem też mam problem, bo chyba więcej nie śpię wędrując do toalety i przewracając się z boku na bok... czasem to aż jestem zła bo nie mogę spać..wrrr
A ze spaniem też mam problem, bo chyba więcej nie śpię wędrując do toalety i przewracając się z boku na bok... czasem to aż jestem zła bo nie mogę spać..wrrr
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Myfa Gratulacje:-)
ANIA2009
Fanka BB :)
Witajcie mamuśki, chciałam się pochwalić, że 25 marca o 14:30 urodziłam mojego synka WIKTORKA
Waga 3960, długość 57.
Poród siłami natury
Już jesteśmy w domu.
Waga 3960, długość 57.
Poród siłami natury
Już jesteśmy w domu.
reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa jestem w 25 tyg ciąży planuje rodzic w klinice w Bielsku w Esculapie mogłybyscie mi powiedziec czy zrobia mi tam cc na życzenie?? bardzo bym chciala i ile to kosztuje ?wogole jak tam jest jeżeli wiecie cos na ten temat to bardzo prosze o odpowiedz z góey dzieki Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: