Dziewczyny a jak wasze brzuszki opadły? Bo mój wogóle nie chce. Lekarz w przyszłym tygodniu będze prubował wywołać mi poród ale ciągle się zastanawiam czy to dobrze że moja dzidzia jest tak wysoko? Jestem w 41 tygodniu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Gosia mój brzuchol nie opadł nic a nic...ale nie martw się na zapas. Może opaść w najmniej spodziewanym momencie...
karolka84
mama kwietniowa '09
Też wolałabym uniknąć wywołania, ale to raczej nie od nas zależy... Na razie jestem dobrej myśli... i mam nadzieję że na dniach coś się ruszy z tą moją dzidzią...
Ale przecież i wywołanie przeżyło tyle dziewczyn, że może nie ma się czym nadto martwić....???
Ale przecież i wywołanie przeżyło tyle dziewczyn, że może nie ma się czym nadto martwić....???
Witajcie
ja nadal w 2 paku
a brzuszek nie obniżył mi się nic a nic, wczoraj byłam na wizycie i dzidzia jest główka jeszcze bardzo wysoko
nie ma się czym martwić tym wywołaniem,chyba mnie to tez czeka
a jak wasze samopoczucie?? :-)
ja nadal w 2 paku
a brzuszek nie obniżył mi się nic a nic, wczoraj byłam na wizycie i dzidzia jest główka jeszcze bardzo wysoko
nie ma się czym martwić tym wywołaniem,chyba mnie to tez czeka
a jak wasze samopoczucie?? :-)
karolka84
mama kwietniowa '09
Moje samopoczucie dziś jakieś doliniarskie...:-( do tego ledwo co założyłam dziś buty. Przez całą ciążę miałam spokój z obrzękami a tu dziś niespodzianka na sam koniec...
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Agusia Gratulacje
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Agusia wielkie gratulacje dla Ciebie i malutkiej Patrycji
reklama
Ja troche się martwie. Dzisiaj czuje się jak bym się podzwigała. Mam nadzieję że w końcu coś się ruszy do wtorku. Bo czytałam różne opinie na temat wywołania i większości się nie podobało. Ale ciesze się że nie jestem z tym sama.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: