reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
chyba tez bede musiała stosowac taka taktyke bo nie chce aby mi sie tam cos w srodku narobiło. Tylko ze moj P. wraca ok 18 dopiero wiec tez musiałabym wychodzic po południu dopiero. No ale cóz, najwazniejsze aby nie dzwigac tych ciezarów:-)

reklama
Kitki jeszcze zdążysz z tym fitnesem, i rzeczywiście z 3 piętra możesz "zjechać" wózkiem, a z wniesieniem to już niech się tatuś martwi ;-)

Agusia napisała:
Witam :-) dzisiaj o 00:50 przyszła na swiat moja coreczka Patrycja. Ma 56cm, wazy 3530g i uzyskala 10pkt w skali Apgar. Poród byl Sn, nie było latwo, ale jestem teraz bardzo szczęśliwa. :-) Jak wrócę na forum (zapewne w piątek) to wstawię zdjęcia. Pozdrawiam wszystkie mamusie te rozpakowane i te jeszcze nierozpakowane.

Agusia i sie doczekałaś! serdeczne gratulacje i usciski dla malej królewny.!!

A i mój synek urodzony również w 37 tyg ciąży z wagą praktycznie taką samą, bo ważył 3100g i z takim samym wzrostem:-) Aż niemożliwe:-) Niech Ci się zdrowo chowa i życzę Ci, aby podobnie jak mój był tak grzeczny:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry