reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka-falowanie jest suuuuper, mój Maly to najpierw strasznie kopał, a teraz chyba jest mu juz troche ciasno,bo sobie tylko "pływa"-świetne uczucie :-D

reklama
Moj maly wczoraj wieczorem kopal dosc mocno ale w dzien to tylko tak sie rusza i tak jak napisala ATsonia "plywa"uczucie zajefajne.
Znow mi peka glowa i malego jakos teraz nie czuje:szok:mam nadzieje ze zaraz wstanie.

Kurcze, coraz gorzej znoszę tą ciąże, nie dość że coraz ciężej, że krocze, biodro, kręgosłup boli, to jeszcze w nocy spać nie mogę...dziś rzucałam się z boku na bok, a co zamknęłam oczy i udało mi się przysnąć snił mi się szpital...
A Mała wczoraj to myślałam, że mi dziurę w brzuchu zrobi, targała nim to na lewo to na prawo. Dzisiaj natomiast cisza.

Fajnie czytac wasze posty i patrzec ze jestescie szczesliwe:-)
My mamy tak samo a faceci moga nam zadroscic tych uczuc bo sa one nie do opisania

Moj tez byl spokojny ale teraz juz szaleje,chyba jest glodny hehe.
Kasiulka mnie dosc czesto cos sie sni a przewaznie jakies nie stworzone rzeczy:-D

a moj mały cały czas lezy na boczku i albo kopie mnie w zołądek, albo w pęcherz...

ale generalnie ma coraz mniej miejsca i ja to czuje-tak jakby tuz pod skórą sie przesuwał...generalnie mam wrazenie ze skóra na brzuchu nie nadaza mi sie rozciągac...wczoraj to była tak napięta ze myslałam ze pęknie...

na szczescie krem na rozstępy uelastycznia ją na tyle ze jeszcze zaden rozstęp mi nie wyskoczył

Modroklejka zazdroszcze bo juz mam pare kresek pod brzusiem echhhh:-(i krem nie dał mi nic w tej ciązy echhhh;-):crazy:

Mój mały też od wczoraj szaleje, chyba czuje że mróz na dworzu i ćwiczy pajacyki:-D

Truda, niestety m oje ciało tez jest podatne na rozstępy, ale co zrobić....bedziemy miały poprostu pamiątkę

mi siostra kupiła super krem-sama bym pewnie nie kupiła

moge z czystym sercem polecic-seria Pharmaceris M
ja mam krem zapobiegający rozstępom i krem na istniejące rozstępy

ja mam sporo rozstępów na udach i łydkach-to pamiątka po tym jak za szybko rosłam-jak miałam 13-14 lat rosłam po 14 cm na rok...potem stanełam, ale na skórze mam mase rozstępów poziomych - i ten krem je spłycił, wygładził i rozjasnił...naprawe dobry

reklama
Mój mały też od wczoraj szaleje, chyba czuje że mróz na dworzu i ćwiczy pajacyki:-D

Truda, niestety m oje ciało tez jest podatne na rozstępy, ale co zrobić....bedziemy miały poprostu pamiątkę

No pewnie ze tak taki nasz los:rofl2: a moze pozniej nie beda az takie widoczne cialko sie opali ciut i nie bedzie tak zle mysle sobie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry