- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurcze, coraz gorzej znoszę tą ciąże, nie dość że coraz ciężej, że krocze, biodro, kręgosłup boli, to jeszcze w nocy spać nie mogę...dziś rzucałam się z boku na bok, a co zamknęłam oczy i udało mi się przysnąć snił mi się szpital...
A Mała wczoraj to myślałam, że mi dziurę w brzuchu zrobi, targała nim to na lewo to na prawo. Dzisiaj natomiast cisza.
A Mała wczoraj to myślałam, że mi dziurę w brzuchu zrobi, targała nim to na lewo to na prawo. Dzisiaj natomiast cisza.
M
modroklejka
Gość
a moj mały cały czas lezy na boczku i albo kopie mnie w zołądek, albo w pęcherz...
ale generalnie ma coraz mniej miejsca i ja to czuje-tak jakby tuz pod skórą sie przesuwał...generalnie mam wrazenie ze skóra na brzuchu nie nadaza mi sie rozciągac...wczoraj to była tak napięta ze myslałam ze pęknie...
na szczescie krem na rozstępy uelastycznia ją na tyle ze jeszcze zaden rozstęp mi nie wyskoczył
ale generalnie ma coraz mniej miejsca i ja to czuje-tak jakby tuz pod skórą sie przesuwał...generalnie mam wrazenie ze skóra na brzuchu nie nadaza mi sie rozciągac...wczoraj to była tak napięta ze myslałam ze pęknie...
na szczescie krem na rozstępy uelastycznia ją na tyle ze jeszcze zaden rozstęp mi nie wyskoczył
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Mój mały też od wczoraj szaleje, chyba czuje że mróz na dworzu i ćwiczy pajacyki
Truda, niestety m oje ciało tez jest podatne na rozstępy, ale co zrobić....bedziemy miały poprostu pamiątkę
Truda, niestety m oje ciało tez jest podatne na rozstępy, ale co zrobić....bedziemy miały poprostu pamiątkę
M
modroklejka
Gość
mi siostra kupiła super krem-sama bym pewnie nie kupiła
moge z czystym sercem polecic-seria Pharmaceris M
ja mam krem zapobiegający rozstępom i krem na istniejące rozstępy
ja mam sporo rozstępów na udach i łydkach-to pamiątka po tym jak za szybko rosłam-jak miałam 13-14 lat rosłam po 14 cm na rok...potem stanełam, ale na skórze mam mase rozstępów poziomych - i ten krem je spłycił, wygładził i rozjasnił...naprawe dobry
moge z czystym sercem polecic-seria Pharmaceris M
ja mam krem zapobiegający rozstępom i krem na istniejące rozstępy
ja mam sporo rozstępów na udach i łydkach-to pamiątka po tym jak za szybko rosłam-jak miałam 13-14 lat rosłam po 14 cm na rok...potem stanełam, ale na skórze mam mase rozstępów poziomych - i ten krem je spłycił, wygładził i rozjasnił...naprawe dobry
reklama
Mój mały też od wczoraj szaleje, chyba czuje że mróz na dworzu i ćwiczy pajacyki
No pewnie ze tak taki nasz los a moze pozniej nie beda az takie widoczne cialko sie opali ciut i nie bedzie tak zle mysle sobie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: