reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
podobno potem jest dobra "maść na blizny" z cebulą, śmierdzi jak choler*ka, ale naprawdę pomaga, mój m smarował nia sobie bliznę po wycięciu wyrostka i prawie jej nie widać:-)

reklama
Łoj laski czy wam tez sie napinabrzuch nawet jak lezycie?I czujecie ze jest twardy?dzwonilam dolekarza bo mialam miec wizyte w srode a tam kurde juz nunerkow nie ma i zarejstrowalam sie na czwartek.
Obym wytrzymala do czwartku bez problemu,strasznie sie juz boje.:szok::szok::szok:

Trudzia o ile wiem to ewelci chodzi o maść "CEPAN" znam ją smarowałam się nią jak musiałam i skutkowała, jest jeszcze jedna "Contractubex" też świetna na blizny...mnie bardziej pomagała ta druga, ale jest znacznie droższa niż ta pierwsza.;-)

Trudzia o ile wiem to ewelci chodzi o maść "CEPAN" znam ją smarowałam się nią jak musiałam i skutkowała, jest jeszcze jedna "Contractubex" też świetna na blizny...mnie bardziej pomagała ta druga, ale jest znacznie droższa niż ta pierwsza.;-)

Dzieki Kasilka juz sobie zapisuje zebym nie zapomniala :-)

Ewelcia jak leze to nie napina mi sie bezuch ja mam wizyte 12 w poniedzialek echhh oby wytrzymała:confused:

Tak,ta masc cebulowa to Cepan-nieszczegolny ma zapach ale ponoc skuteczna.Ja smaruje sie kremem Fissan (strasznie tlusty) i nie mam jak dotad ani 1 rozstepu na brzusiu:)

Sara ja mam Fissan Mustelle i ten co uzywalam w pierwszej ciazy i dupa pare kresek juz jest hehehe

ja smaruje sie oliwka z johsona i te mam rozstępów na brzuchu ale na piersi mi popękały widocznie skóra mniej elastyczna co do maści o której piszecie to jak nie będę karmiła to sobie kupie może te ohydne czerwone rozstępy zbledną...mam nadzieję
dziewczyny mam takie pytanie też macie duże upławy ja mam duże i nie wiem czy to tak ma być wizyte mam w piątek to się zapytam ale póki co moze wy coś wiecie:confused:

A ja mam tutejszy firmy Avent tez tlusty ale jak widac nie skuteczny bo mam rozstepy,babka w aptece go tak zachwalala ze taki cudowny

reklama
A ja mam tutejszy firmy Avent tez tlusty ale jak widac nie skuteczny bo mam rozstepy,babka w aptece go tak zachwalala ze taki cudowny

ewelcia to mi sie wydaje jest ugruntowane genetycznie ja w pierwszej nie mialam ale nie zaznaczylam ze 28 29 Kuba yl juz na swiecie i mialam mniejszy brzuszek moze tez bym miala gdybym wytrwala do 40 cuda nie pomoga jak sie ma miec to sie bedzie mialo ale nic nie zaszkodzi samrowac sie wrecz moze nam bardziej ulastyczni skore i nie bedzi ich tak duzo czy nie bede takie wielki itp

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry