reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelcia pewnie ze tak a teraz caly czas jest pod cyckami moimi tam cos robi co chwile czuje jakies ruchy tam lub kopy to chyba nozki sa bo z tego co wiem jest juz ulozona glowka na dol heheh

no czytalam czytalam ze mialas grac sobie hahah ja tez dzis troszke porobilam ale to z musu a Dawid i tak siedzi dzis w kuchni robi jedzonko nawet ugotowal sok z marchwi i pomaranczy skarb facet:-D

reklama
O jejku pozazdroscic takiego faceta,moj pracuje,w sumie juz powinien byc,ale jutro ma wolne pewnie wyciagne go na jakies zakupy.
Mi teraz trzyma "{nozke"pod zebrami i cos robi tak po srodku:-)

Ha ha no wiem jak to jest chyba chce jesc bo mi tez sie chce zaraz wracam ide do kucharza po jedzonko o cos dlugo tam robi :rofl2:

a moja dzidzia chyba się obraca jeszcze - bo wczoraj na pewno była pupą w dół, kopy dostawałam po pęcherzu :baffled: a dzisiaj znowu pod żebrami czuję najmocniejsze razy :sorry2:
boli mnie kręgosłup, biodro, miednica jak posiedzę zbyt długo na twardym podłożu :-( byle do marca...

Ja się teraz okropnie czuję :-( brzuch mam taki bardzo twardy, i małej ruchy czuję tak bardzo nisko :crazy:

Hm nie wiem czy to ma coś wspólnego z ciążą ale przed chwilą się trochę przestraszyłam :crazy: takie "mrówki" weszły mi w lewą rękę :crazy: ale nie tak jak zwykle że przechyliłam rękę na dół i było ok, miałam taki bezwład w ręce hmm próbowałam coś dotknąć a palce w ogóle szły w inną stronę niż je kierowałam :crazy: nie wiem od czego to mogło być :-(

Agusia raczej scierpla ci raczka i dlatego mialas taki bezwlad lub brak ci jakiegos pierwiastka w organizmie tu na tym watku duzo bylo pisane o magnezie itp ja tez tak mam raz reka raz noga hehe ale nie czesto zazwyczaj jak leze w jednej pozycji to cierpne ale zachwilke rozmasuje i przechodzi nie ma co sie martwic na zapas
Co do ruchow to ja kopy czuje u gory w boki ładuje czasem na dole rowniez ale to chyba bardzi raczkami tam boksuje czuje napewno ze raz jest odwrocona w lewo raz w prawo

Agusia, to na pewno ścierpła Ci ręka - mi się zdarza, że w nocy tak mi ścierpnie, że w ogóle nic zupełnie nie czuję, ruszam, macam, biję drugą i może to tak kilka dobrych minut trwać nim mi krążenie dobrze czucie przywróci...
co do ruchów - to albo kopie mnie bardzo wysoko, pod samymi żebrami - i to raz z lewa, raz z prawa, raz centralnie na środku ;-) albo na dole właśnie... i czasem po prostu czuję, jak robi "fikołki", cały brzuch mi się rusza, deformuje a "toto" się wierci i wierci :-)

Dziękuję dziewczyny za posty :-) oj ja dzisiaj tak intensywnie czuję moją dziewczynkę. W nocy nie mogłam zasnąć (nie spałam do 4 :crazy:) a od 10 dzidzia zaczęła mnie kopać przez około 3 godziny. Pewnie ma jeszcze dużo miejsca i dlatego tak ją teraz czuć :tak:

reklama
moj ,maly tez dzis szalal . wieczorem bylo widac z boku jak brzuch faluje ale moj maz sie smial. a w nocy ja bym spala ale maz sie krecil a dzidzia tak samo smiac mi sie chcialo ze sa tacy sami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry