reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a dziewczyny miałam się was jeszcze pytać o nakładki na sutki do karmienia zaopatrzyłyście się już i czy wogóle będziecie kupować :confused:
ja chyba kupię bo jak synek pogryzie mi sutki to nakładki przy następnym karmieniu się przydadzą :sorry2:

reklama
Witajcie a mnie dopadło choróbsko :-(straszny ból zatok z nosa leci sama ropa .
Narazie kuruję się domowymy sposobami czosnek cytryna wapno do nosa sterimar tabletki na gardło mam nadzieję ze to pomoże .
Mam pytanie co używałyścioe na katar ?
narazie nie mam nawet jak wyskoczyć do lekarza jak dojdzie gorączka to już będę musiała pójść.
Do tego dochodzi okropny ból głowy wydaję mi się że to przez te zatoki :zawstydzona/y::-:)wściekła/y:
ale jestem zła :wściekła/y:

Truda z tymi kremami to zalezy co komu pasuje-jak z preparatami na pryszcze w okresie dojrzewania:)Ja mialam pare rozowych rozstepow ciazowych na piersiach ale smaruje uporczywie dax cosmetics perfecta mama i sa teraz takie blado-biale ze niewidoczne juz:)Avanti,tak ja raczej kupuje takie oslonki na brodawki bo tak jak pisalam w innym watku nie jest zbyt komfortowo zaczynac karmienie od odklejania strupa.A komus moze leci krew z nosa nieuzasadniona medycznie?Ginka mowi ze plytki krwi jak i cisnienie mam dobre wiec ciezko stwierdzic od czego to-glownie jak smarcze nos to potem mam struzke krwi.

Sara mi leciala krew z nosa na poczatku ciazy i doktorka mi powiedziala ze to moze byc z wysilku,przemeczenia i mialam taki aerozol i psikalam 3,4razy dziennie i od tamtej pory mi nie leci

Ewelcia a pamietasz nazwe tego preparatu?Przemeczona to moze i bede,zwlaszcza w tym tygodniu bo ciagle gdzies latac musze.

Sara ja to mam ale ja to kupilam w IE i nie wiem czy w PL to jest nazwe ci moge podac.
RINATEC
NASAL SPRAY
SOLUTION.
Idz najlepiej do apteki i powiedz ze czesto leci ci krew z nosa i moze ci cos doradza

Witajcie a mnie dopadło choróbsko :-(straszny ból zatok z nosa leci sama ropa .
Narazie kuruję się domowymy sposobami czosnek cytryna wapno do nosa sterimar tabletki na gardło mam nadzieję ze to pomoże .
Mam pytanie co używałyścioe na katar ?
narazie nie mam nawet jak wyskoczyć do lekarza jak dojdzie gorączka to już będę musiała pójść.
Do tego dochodzi okropny ból głowy wydaję mi się że to przez te zatoki :zawstydzona/y::-:)wściekła/y:
ale jestem zła :wściekła/y:

Mamusia na katar i zatoki używam "EUPHORBIUM comp.S" to jest areozol homeopatyczny 20ml. z Heel do długotrwałego stosowania, całkowicie bezpieczny sama go do dziś używam, bo niedawno przechodziłam zapalenie oskrzeli.;-)

Kasiulka dzięki za info
Narzie wziełam apap bo głowa pęka potem jak wróci mąż z pracy poślę go po ten preparat ;-)

a dziewczyny miałam się was jeszcze pytać o nakładki na sutki do karmienia zaopatrzyłyście się już i czy wogóle będziecie kupować :confused:
ja chyba kupię bo jak synek pogryzie mi sutki to nakładki przy następnym karmieniu się przydadzą :sorry2:
powiem tak - ja miałam pogryzione sutki, ale moja córka nie potrafiła ssać przez te nakładki, mimo że próbowałam je zaaplikować... :no: więc skończyło się na tym, że przez pierwsze 3-4 tygodnie karmienie było dla mnie męką :baffled: a potem się sutki zagoiły, przyzwyczaiły i było wszystko ok :tak:

reklama
Ewelcia dziekuje za odpowiedz.Faktycznie w Polandzie moze nie byc takiego leku,wiec poradze sie farmaceutkiZ tym ze wczoraj mi o dziwo krew nie leciala wiec moze cos sie poprawilo:)Ola_o ja kupie takie nasadki w ciemno bo drogie nie sa-przyda sie to sie przyda,nie to do kosza bez zalu:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry