reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelcia to weś sobie jakaś fajna książka albo gazetka, albo sudoku porozwiązuj??? hmmm??? zawsze szybciej czas Ci zleci, albo pograj sobie w gierki na necie www.poszkole.pl polecam gry typu escape-strrrraszne zabijacze czasu!!! :tak:

reklama
Dzieki ATsonia jestes kochana.
A swoja droga wzielam sie za male sprzatanie a Ty mi tutaj z grami wyjechalas hehe
Kurde moglam tu nie zagladac teraz bym w spokoju moze ogarnela troszke chociaz nasz sypialnie.
Nie nie wlaze tam na te gry odpuszcze sobie,zrobie to pozniej,chociaz mnie korci hihi

aTsonia powiem Ci ze humor mi sie troszke poprawil.posprzatalam w pokoju w kuchni i nawet troszke ogarnelam salon,lazienki nie tykam moze m to zrobi.
Teraz juz gotuje obiad zaraz bede wcinac:-).Potem jakis prysznic i odpoczne sobie w lozeczku,pooooooggggrammmm w gryyyyy:-)

Ewelcia no ja tez miewam ten twardniejacy brzuszek a teraz niedawno cos mnie tak zabolala po prawej stronie pod zebrami masakra tak jakbym naciagnela cos zapiklo mnie nie moglam sie ruszyc echhh

ja natomiast czuje z lewej strony pod zebrami taki bol ale mysle ze to maly mi tam nozke wtyka bo jak pomasuje troszke to nie boli.

No ja nieraz tez czuje jak pod zebra mi tam cos kombinuje moze to wlasnie ona tam sie wepchnela ale masakra szok tal zakulo polezalam i przeszlo:confused:

a tak w ogle to wiesz co ci powiem ze dzis to ja juz nie mam sily naprawde sa takie dni ze mysle sobie nie dam rady do 40 chyba bede plackiem lezec i sie nie ruszac chodz i to czasem jest nie do zniesienia:crazy::rofl2:

reklama
Truda nawet mi nic nie mow ja tez tak mam.Dzis to koszmar,przeczytaj wczesniejsze moje posty,ATsonia kazala mi isc na spacer lub grac w gry zeby mi szybciej czas lecial.Na nic nie mam ochoty,tylko bym lezala.ale dzis wzielam sie w garsc i posprzatala domek troszke i ugotowalam obiad,ja tez nie wiem jak wytrzymam do 40tyg.A wpycha ci "cos" (raczke,nozke)dzidzia tak bardzo nisko,nie malze ze w pachwinie ja czasami czuje.Czasami az mnie boli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry