ewelcia to weś sobie jakaś fajna książka albo gazetka, albo sudoku porozwiązuj??? hmmm??? zawsze szybciej czas Ci zleci, albo pograj sobie w gierki na necie www.poszkole.pl polecam gry typu escape-strrrraszne zabijacze czasu!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ta strona jest lepsza www.naprzerwie.pl ;-)
Dzieki ATsonia jestes kochana.
A swoja droga wzielam sie za male sprzatanie a Ty mi tutaj z grami wyjechalas hehe
Kurde moglam tu nie zagladac teraz bym w spokoju moze ogarnela troszke chociaz nasz sypialnie.
Nie nie wlaze tam na te gry odpuszcze sobie,zrobie to pozniej,chociaz mnie korci hihi
A swoja droga wzielam sie za male sprzatanie a Ty mi tutaj z grami wyjechalas hehe
Kurde moglam tu nie zagladac teraz bym w spokoju moze ogarnela troszke chociaz nasz sypialnie.
Nie nie wlaze tam na te gry odpuszcze sobie,zrobie to pozniej,chociaz mnie korci hihi
aTsonia powiem Ci ze humor mi sie troszke poprawil.posprzatalam w pokoju w kuchni i nawet troszke ogarnelam salon,lazienki nie tykam moze m to zrobi.
Teraz juz gotuje obiad zaraz bede wcinac:-).Potem jakis prysznic i odpoczne sobie w lozeczku,pooooooggggrammmm w gryyyyy:-)
Teraz juz gotuje obiad zaraz bede wcinac:-).Potem jakis prysznic i odpoczne sobie w lozeczku,pooooooggggrammmm w gryyyyy:-)
reklama
Truda nawet mi nic nie mow ja tez tak mam.Dzis to koszmar,przeczytaj wczesniejsze moje posty,ATsonia kazala mi isc na spacer lub grac w gry zeby mi szybciej czas lecial.Na nic nie mam ochoty,tylko bym lezala.ale dzis wzielam sie w garsc i posprzatala domek troszke i ugotowalam obiad,ja tez nie wiem jak wytrzymam do 40tyg.A wpycha ci "cos" (raczke,nozke)dzidzia tak bardzo nisko,nie malze ze w pachwinie ja czasami czuje.Czasami az mnie boli.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: