No to mnie tez boli spojenie lonowe nie moge czasem chodzic a co do odwracania sie na boki to juz w ogole masakra czasem bola mnie krzyze i kosci ogonowa do tego twardnieje mi brzusio jkies skurcze czy co nie wiem co to jest powiedzcie mi cos o tym czy to normalne czy jak a szczegolnie jak chodze czy cos robie nawet jak ide do sklepu kawalek juz mi twardniej brzuch hmmmm
czasem w nocy mam bole podbrzusza jak w okres taki bol tylko mocniejszy co to moze oznaczac napiszcie mi co powinnam robic czy jakies tabletki brac czy moze isc szybko do ginki bede wdzieczna zgagi nie mam ale mialam ostatnio jakies niestrawnosci tak mnie w mostku bolalo i w plecach szok bo zjadlam pierogi z grzybami i pozniej pizze na noc echhh
Truda ja mam dokładnie tak samo jak Ty. Na boku nie mogę długo leżeć bo mnie plecy i biodra bolą, jak sie przewracam to brzuch mi twardnieje. Wystarczy ze troche pochodze po domu albo pójdę do sklepu po śniadanie to od razu mam twardy brzuch i po przyjściu musze troszkę poleżeć.
Byłam we wtorek u lekarza u mówiłam mu o tym, powiedział że to są skurcze ale ponieważ nie mam rozwarcia to nie przypisał mi żadnych leków, biorę tylko no-spę 3 razy dziennie. Martwię się trochę tymi skurczami bo na pewno jest ich wiecej niz dozwolone 10 dziennie ale lekarz mowi że skoro nie ma rozwarcia to ok. Poza tym moja mała jest ułożona miednicowo i on twierdzi że te skurcze to ona wywołuje źle leżąc.
No nic chyba pozostaje mi zaufac lekarzowi, choć i tak nie daje mi to spokoju