reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Też się zastanawiam, jak bardzo waga z USG jest przekłamana... Moja Mała w 36 tyg. ważyła wg USG 2950g - ciekawe jak to się będzie miało do rzeczywistej wagi urodzeniowej... Najważniejsze, żeby nasze Maluszki były zdrowe - a że drobne, to nic:tak:

Dziewczyny a mi w nocy coś weszło w plecki i taki ból aż przechodzi przez klatkę piersiową nie mogę ani się oprzeć ani położyc no czuję że nockę mam z głowy ale tylko lewa strona a może ja się już tak stresuję że jest rozwarcie a mały nie wychodzi i jakiegoś nerwobulu dostałam a może źle spałam sama już nie wiem końcówka ciąży jest naprawde bardzo wyczerpująca.

Kasiulka!, to moze byc wszystko:baffled: I bądź tu mądry, czy to tak skurcze promieniują, czu po prostu kregoslup wysiada:crazy: Mnie wkurza ta moja prawa pachwina, nie wiem, co to jest, taki ostry ból i zwykle wieczorami. No ale jedną pachwiną to jeszcze nikt nie urodził:-D

moonik masz racje . A już bym chciała mieć poród za sobą , mój mąż cały czas przekłada mi termin porodu a ja go tylko ochrzniam żeby nie mówił tak głośno bo mały słyszy i może słucha się tatusia .Za to mój starszy synuś powiedział mi wczoraj że dziś mam iść urodzić Mikołaja więc może posłucha starszego braciszka.:-)

Hehe, KasiulkaW, ja dzis powiedzialam mezowi, ze maly pewnie czeka, az Tatus zagipsuje dziure w scianie sypialni nad łózeczkiem maluszka (ekipa jak nam robila lazienke, to nam się przewiercili z lazienki do sypialni no i troche gipsu i farby odpadło). Obiecał mi, ze jutro to zrobi, tak wiec dzis na pewno nie rodze:-D
W ogóel to nastawilam sie psychicznie, ze we wtorek ide na pierwsze KTG i do tego czasu sie nic nie wydarzy i jakas spokojniejsza jestem... Lepiej, jak sie czeka do jakiegos terminu:tak:

Wie że to dobry pomysł ja czekałam od wizyty do wizyty od wydażenia do wydażenia . Ale jak mi powiedział w poniedziałek że mam 3,5 cm rozwarcia i że daje mi pare dni to się nastawiłam , tym bardziej że przy Nikodemie przy 4 odeszły mi wody i chyba za bardzo się nastawiłam a teraz to się stresuję żeby jakieś zarazki mi się nie dostały . Cały czas zapisuję co ile skurcze a one po 2 -3 godzinach się wyciszają.

KasiulkaW, nie boj sie infekcji, jak sie do tej pory nie przyplątala, to sie nie przyplącze:tak:Moja siostra lazila ponad 2 mce z rozwarciem na 2,5 cm i nic jej sie nie stało:tak:

reklama
witam:-) My juz w domku :tak: Amelka urodzila sie drobniutka ale na szczescie zdrowiutka i to mnie bardzo cieszy:-) wiecej napisze innym razem bo jakos mniej czasu wolnego teraz mam:-D
GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUS I ICH DZIECIACZKOW!!!
I oczywiscie dziekuje wszystkim za gratki :-p
Pozdrawiam!!! :happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry