- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Mamusie,
Ja jestem jeszcze w szpitalu ale już MAMUSIĄ 13.03.2009 godzina 14:15 urodziłam SN moją córeczkę Zuzie Waga 3360 wzrost 56 cm 10 p w SA niestety ze względu na komplikacje po porodowe które wystąpiły muszę jeszcze zostać w szpitalu wszystko opiszę jak będę już w domciu
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZPAKOWANYCH MAM
zerkam tylko ale coraz nas więcej
Wszystkiego dobrego do usłyszenia
Ja jestem jeszcze w szpitalu ale już MAMUSIĄ 13.03.2009 godzina 14:15 urodziłam SN moją córeczkę Zuzie Waga 3360 wzrost 56 cm 10 p w SA niestety ze względu na komplikacje po porodowe które wystąpiły muszę jeszcze zostać w szpitalu wszystko opiszę jak będę już w domciu
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZPAKOWANYCH MAM
zerkam tylko ale coraz nas więcej
Wszystkiego dobrego do usłyszenia
Agusia1987
Entuzjast(k)a
GOSIA GRATULUJĘ :-) hi hi jednak jakiś dzieciaczek urodził się w piątek 13stego :-)
magda19lenka
MTM
Kuchnia, mówicie, że przenoszenie może być dziedziczne? Muszę mamy dokładnie dopytać czy brata w terminie rodziła, bo ja to byłam wywoływana. Leżała w szpitalu ze mną, bo podobno miała różne przejścia ... i gdy lekarze stwierdzili, że porodówka pusta, to postanowili wysłać tam moją mamę. :-)
Moonik a jak to teraz wygląda u Ciebie, pod jaką opieką teraz jesteś - lekarza prowadzącego czy szpitala?? Co jaki czas jesteś badana/kontrolowana?? I czy w dniu terminu porodu z OM to byłaś się jakoś w szpitalu zgłosić, czy jak??
Moonik a jak to teraz wygląda u Ciebie, pod jaką opieką teraz jesteś - lekarza prowadzącego czy szpitala?? Co jaki czas jesteś badana/kontrolowana?? I czy w dniu terminu porodu z OM to byłaś się jakoś w szpitalu zgłosić, czy jak??
reklama
Edis! Co za wstretan położna była na oddziale... zamknęła drzwi, żebys nie mogła zawołać lekarza!!! Coś strasznego! Życzę Ci byś tym razem milej wspominała poród...;-)
U nas na USG było w 36 tyg 2200 a Dominik urodził się dzień po terminie z wagą 3500 prawie :-)
U nas na USG było w 36 tyg 2200 a Dominik urodził się dzień po terminie z wagą 3500 prawie :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: