reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Mamusie,
Ja jestem jeszcze w szpitalu ale już MAMUSIĄ 13.03.2009 godzina 14:15 urodziłam SN moją córeczkę Zuzie Waga 3360 wzrost 56 cm 10 p w SA niestety ze względu na komplikacje po porodowe które wystąpiły muszę jeszcze zostać w szpitalu wszystko opiszę jak będę już w domciu

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZPAKOWANYCH MAM
zerkam tylko ale coraz nas więcej

Wszystkiego dobrego do usłyszenia

Ooo, Gosia się rozpakowała:-) Jednak 13 był dla kogoś szczęśliwy:-D Gratulacje, wracaj szybko do formy i do domku!!!:tak:

GOSIA GRATULUJĘ :-) hi hi jednak jakiś dzieciaczek urodził się w piątek 13stego :-)

Gosia8005 gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Zuzi.
Mam nadzieje, że komplikacje pooperacyjne szybko miną. pa

Kitki, dzięki za opis. Nie ma to jak przeczytać pozytywne opinie na temat tego, co nas czeka.
ja jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że u nas wszystko będzie dobrze:tak:

Kuchnia, mówicie, że przenoszenie może być dziedziczne? Muszę mamy dokładnie dopytać czy brata w terminie rodziła, bo ja to byłam wywoływana. Leżała w szpitalu ze mną, bo podobno miała różne przejścia ... i gdy lekarze stwierdzili, że porodówka pusta, to postanowili wysłać tam moją mamę. :-)
Moonik a jak to teraz wygląda u Ciebie, pod jaką opieką teraz jesteś - lekarza prowadzącego czy szpitala?? Co jaki czas jesteś badana/kontrolowana?? I czy w dniu terminu porodu z OM to byłaś się jakoś w szpitalu zgłosić, czy jak??

reklama
Edis! Co za wstretan położna była na oddziale... zamknęła drzwi, żebys nie mogła zawołać lekarza!!!:wściekła/y::crazy: Coś strasznego! Życzę Ci byś tym razem milej wspominała poród...;-)

U nas na USG było w 36 tyg 2200 a Dominik urodził się dzień po terminie z wagą 3500 prawie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry