reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maniulka bedzie kolejna mama marcowa!!!!
Wiadomosc od niej!!!!!!
Witam nareszcie sie doczekalam siedze juz po lewatywie czekam na wolne lozko porodowe mam 5cm rozwarcia ale brak skurczy wiec bedzie oxy trzymajcie kciuki za mnie i za moja Martynke.
Pozdrawiam

To bylo o 10:45 czyli Polskiego czasu o 11:45

reklama
no właśnie nie wiem, pewnie jechałabym do porodu po pierwszym skurczu ;-)
no ale przez to tempo musieli mnie naciąć, niestety :-(

Eh, to cudownie, że nareszcie urodzi, tyle się należała w tym szpitalu.
hehe tylko, że to będzie kolejna dziewczynka :-):-)

Maniulka sprawnego porodu życzę !! :-)

Oj a Maniulka miała taki sam termin jak ja ;-) ale dobrze że akcja porodowa już się u Niej zaczęła, bo tyle czasu się należała w tym szpitalu :baffled: a chociaż mężuś się jeszcze trochę nacieszy córeczką przed wyjazdem :-):-)

Firehead fajny opis taki spokojny i jak juz napisaly dziewczyny optymistyczny.

Ola ty to normalnie szybciochem to zrobilas,super ze sie dlugo nie nacierpialas

reklama
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę, ze już urodziłyście, a my się jeszcze kulamy, a jest coooraz trudniej, DZIECIAKI SŁUCHAĆ MATEK I WYSKAKIWAC, TE CO SĄ GOTOWE, ŁADNA POGODA NA DWORZU, WIĘC JUŻ CZAS!!!!!!!:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry