reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
modroklejka to coś się zaczyna dziać :tak:
mi wczoraj po 3S caly Czop odpadł zabarwiony krwia i było go dużo myślałam że coś się rozkręci do wieczora bo brzusio zaczął pobolewać ale lipa nadal 2w1 :-p:sorry2: o 11 mam KTG brzusio troszke pobolewa ciekawe czy KTG cos zarejstruje jakies skurcze :confused:

reklama
ola- kolejny ekspresik....ciekawe ile rodziłabys trzecie dziecko....15 min?:-D:-D

firehead....slicznie...zazdrosze tego ze nie byłas nacieta....

Dziewczyny a ja mam pytania, czy Wam też puchną nogi na potęgę? U mnie wystarczy chwilę połazić bądź potrzymać nogi w dół, aby mieć jak bania. Wczoraj jedną trzymałam na kanapie a drugą na podłodze, to aż nie mogłam uwierzyć, że to aż taka różnica :(

i drugie pytanie, czy też macie może coś takiego, że na wysokości pęcherza, ale tak jakby w drogach moczowych co jakiś czas Was coś zakłuło, np jakby ktoś szpilką ukłuł albp np ścisną mocno?

Ja po zzo i lekach normalnie karmiłam.Widze ze nieciekawie przeszłas cc .Dla mnie gorszy byłporód sn a przy cc znacznie mniej bólu i po tyg.nie czułam juz nic jakbym wcale nie rodziła.

Carolin, mi nogi nie puchną wcale, az jestem zdziwiona...

A co do klucia, to czuję jak mnie maly kopnie w pecherz. Poza tym czasem mam takie uczucie, jakby mi ktos igle wkladal do srodkagleboko, ale to takie rzadkie klucia w pochwie są.

Asiunia po znieczuleniu jakimkolwiek i przeciwbolowych normalnie mozna karmic.
Ja raczej nie mialam cc na imno.Wszystko zaczelo sie od odejscia wod a jak juz dojechalam do szpitala to zaczelam miec skurcze jak na @,bolesne.KTG wykazywalo te skurcze i rozwarcie bylo na 3 palce.Pamietam ze mowilam do poloznej czekajac na cc "ale boli" a ona do mnie " bo ty juz zaczelas rodzic,trwa akcja porodowa".A mleko mialam tak w 5 dobie po porodzie,wczesniej siare lub mleko bardziej w kolorze wody.:-D

Dziewczyny, ja się dzisiaj czuje tak jakby mnie samochód potrącił, a potem jeszcze walec drogowy przejechał. Zasnęłam dopiero o 7 rano( po wykorzystaniu męża:-D) W nocy miałam jeden skurcz, taki mocny, ze myślałam,że urodzę, do tego latałam co chwilę siku... Rano jak wstałam to normalnie chodzić nie mogę, tak mnie pachwiny bolą. Normalnie nawet już mój mąż mmnie żałuje i mówi, ze mogłabym urodzić.... Wogóle to zaliczyłam wczoraj niezłą dawkę schodów, 2 razy 4 pietro i raz 3 piętro:tak:

reklama
Carolin ja mam takie same dolegliwości jak Ty :crazy: nogi jak banie, pocieszam się tylko tym że w tym miesiącu to się skończy i zacznie się życie z dzidzią :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry