reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie nikt nie chrapie, albo ja nic nie wiem o tym. Wiem, że wcześniej nie chrapałam i teraz mi głupio :(

reklama
Ja nie chrapię, jeszcze męża czasem szturchnę jak się za głośno zachowuje :-)

Justynko, WIELKIE GRATULATION DLA CIEBIE I SYNKA!!!
I w końcu kolejny mężczyzna w tak licznym gronie ksiezniczek :):)

A u mnie przy cc było naprawde dużo mniej bólu niz przy sn.|Pojechałam na 8-mą do szpitala a przed 9-tą już urodziła sie Marysia.Samo cc nic nie boli , w pierwszą dobę też.Najgorsza jest druga i trzecia doba,bolało mnie przy wstawaniu.Ale potem z dnia na dzien jest coraz lepiej.Dzisiaj jest 6-ta doba a ja czuje sie super tak jakbym nie rodziła.Uważm że pewne plusy i minusy ma cc jak i sn.|Przy cc u mnie było znacznie mniej bólu niż przy sn ale poród sn jakoś tak inaczej sie wspomina .

Truda, to co napisalas podnosi mnie na duchu. Dotad wszyscy mnie mieli za wariatke jak ryczałam ze nie chce cesarki- a bylo realne zagrozenie bo mala dopiero co sie obrocila głowka w dół i juz mi ginka wspominala o cieciu... Czesto slysze ze przy cesarce mniej bólu i cierpienia ale ja mam ZUPEŁNIE odwrotne zdanie i szczerze podziwiam kobiety ktore sie na to decyduja i to przeszly:tak:. JAk sobie pomysle ze mieliby mnie kroić, a potem te wszystkie cewniki, kroplówki...brr sama studiuje kierunek medyczny i wiem jak to wyglada wole jednak nature mimo ze czasem to potrafi dać popalic:baffled: ale tez wydaje mi sie ze szybko bede po porodzie smigac... zebym tylko nie wykrakała i mnie w ostatniej chwili na stól nie położyli hyh:-p

Ja nie chrapię na szczęście... he he w nocy mam inną dolegliwość :-p a mianowicie puszczam bąki he he przed ciążą takich problemów nie miałam. Mąż się ze mnie śmieje :-p a ja mu że to dlatego że mi brzuch twardnieje i w ten sposób się rozluźnia he he :-D:-D

Nika81 ja też w ciąży zaczełam chrapać do tego stopnia że moje własne chrapanie mnie budzi :-D:-D:-Dcałe szczęscie że spię sama chociaz mąż troche narzekał jak był w swięta

wchodze na bb dzisiaj juz chyba z 5 raz i zaczynajac cos pisac rezygnuje bo nie moge sforrmuowac nawet jednego zdania a to wszystko przez ten okropny bol glowy..:baffled: caly dzien leze z mokra scierka na czole i nic mi to nie pomaga.. zasnac przez ten bol tez nie moge:-( juz normalnie nie mam sily az mi sie plakac chce:dry:
moze zna ktos jakis szybki sposob zeby wkoncu to minelo...?

reklama
ja jak mnie boli głowa biorę apap.No bo to co raz cięzej zebrać myśli i sklecić jakies logiczne zdanie. Brzuch mi twardnieje nie wiem od czego mała się moze wierci czy coś bo czuje ją jak się porusza moze wypina nie wiem... Od wczoraj zauwazyłam ze cieknie mi z piersi :( czy ktoras z was tez ma taki problem ??? Czy to powinno juz teraz wyciekać? Juz mi co raz cięzej cięzko mi wstac z łozka, cięzko do niego wejść, cięzko się przekręcić :( na bok wogle co raz gorzej. Juz ledwo chodze. A właściwie turlam się ja nie wiem jak wy sobie radzicie :( ja wymiękkam :((

Maniulka tez mi się zdarza ze jak chrapne to sie budze staram się zapanowac nad tym, ale nie da się ;((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry