- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
schody to udręka, szczególnie jak się mieszka na czwartym piętrze bez windy :-( no ale cóż, trochę ruszać się trzeba, bo inaczej mięśnie w czasie porodu sobie nie poradzą...
Ola moi rodzice mieszkaja na 4 pietrze i ostatnio jak tam pojechałam zobaczyć sie z moim bratem po 6 miesiącach, to on się ze mnie smiał, ze niedługo wyciągarke dlamnie będą musieli zamontować, a po drugie jak spojżał się na mnie to stwierdził, ze mi chyba "jeden cycek nieźle opadł i napuchł" hehehe, mały mądrala( mały...22 lata)
:-)
ja to jeszcze się martwię, że po porodzie wejście na to 4 piętro to jest naprawdę koszmar :-( pamiętam, że ledwie się wczłapałam, wciągając po poręczach - mąż niósł córkę, a ja po prostu wlokłam się za nimi... zero sił, obolała... porażka
ja to jeszcze się martwię, że po porodzie wejście na to 4 piętro to jest naprawdę koszmar :-( pamiętam, że ledwie się wczłapałam, wciągając po poręczach - mąż niósł córkę, a ja po prostu wlokłam się za nimi... zero sił, obolała... porażka
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dobrze, że ja już nie mieszkam w bloku, tylko w domku jednorodzinnym i narazie mamy wykończony jeden poziom, a u góry mamy istną graciarnię, tam chodzę tylko po mrożonki i cebulę:-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Miałam to szczescie, ze mój m dostał od rodziców działke budowlana no i wybudowaliśmy sobie domek, fakt musimy go jeszcze wykończyć, ale i tak jest super...nie ma to jak na swoim:-)
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Co do schodków, to ja tylko na pierwsze piętro w domku- też mam to szczęście, że mam domek.
Przed chcwilką przeżyłam małą masakrę żołądkową, zaczęło mnie mulić, położyłam się i zaczął mnie tak mocno bolec brzuch, że myślałam że się zaczyna... trzy wizyty w kibelku, opróżniłam żołądek i jest lepiej, już nie boli. Tylko strasznie mi słabo i mam dreszcze:-(. Idę jeszcze poleżeć....
Przed chcwilką przeżyłam małą masakrę żołądkową, zaczęło mnie mulić, położyłam się i zaczął mnie tak mocno bolec brzuch, że myślałam że się zaczyna... trzy wizyty w kibelku, opróżniłam żołądek i jest lepiej, już nie boli. Tylko strasznie mi słabo i mam dreszcze:-(. Idę jeszcze poleżeć....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: