reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co do waszych porodow to widze ze mialam farta i cieszy mnie z mialam tak ekspresowo.Jak mowilam okolo godz 21 odeszly mi wody a za kilka godzin wyciagneli mi juz dzidzie przez cc.Zaluje tylko jednego czytajac opisy Waszych porodow-mojego meza nie wpuscili na blok operacyjny,nie byl wiec przy mnie podczas zabiegu,nie odcial pepowiny:zawstydzona/y:Ale podobno takie sa zasady ze nikogo nie wpuszczaja:baffled:Trudno,bylo minelo.

reklama
ja też chrapię niestety, ostatnio to stwierdziłam nawet że tak dziwnie, bo przez nos :sorry2:
Nika, może wyciekać z piersi - to siara - jednym wycieka innym nie, nie ma reguły
Moje maleństwo, a nie mają po prostu leku na paracetamolu? na pewno jakiś mają :tak: jak tak bardzo Cię boli, to weź tabletkę, przecież ile można się męczyć...

Mnie bolała głowa aż raz, a jak kupiłam apap to jeszcze go nie otworzyłam :-D

Dziewczyny słyszłyscie coś o maści MALTAN, podobno jest dobra na popekane sutki, wczoraj koleżanka mi ją polecała

Mnie bolała głowa aż raz, a jak kupiłam apap to jeszcze go nie otworzyłam :-D

Dziewczyny słyszłyscie coś o maści MALTAN, podobno jest dobra na popekane sutki, wczoraj koleżanka mi ją polecała

Wlasnie tez mam ta masc ale to dlatego ze nie bylo innej w aptece jak siostra mi wysylala kilka potrzebnych rzeczy (tez ciekawa jestem czy jest dobra) ale jakby co to ma mi przywiesc jeszcze inne masci (jak zaczne rodzic mam do niej zadzwonic i ona wsiada w samochod i do nas przyjezdza:-) kochana jest:tak:)
pomoze mi sie zajac maluszkiem ;-) wkoncu ona juz wprawiona jest (ma synka) :-D

a ja dzis zauwazyłam dwa razy ze cos ze mnie wypływa. najpierw myslałam ze to moze czop sluzowy bo było tego niewiele i troche sie ciagneło, tylko ze takie białe, mleczne.:baffled: Drugi raz bardziej wodniste i juz nie wiem. Przez chwile pomyslałam ze moze wody ale mało tego i to takie mleczne, nie jak zwykla woda.:baffled: A moze to poprostu upławy? choc przyznam ze nigdy nie miałam z nimi problemu. Kurcze juz sama głupieje, co to jest:crazy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry