Ja mieszkam na parterze, mam jeszcze do swojej dyspozycji niewielki ogrodzony ogródeczek (całe 16m2) :-) i podjazd do klatki mam, więc schodów nie bedę musiała z wózkiem pokonywać. Ale moja sąsiadka zanim się wtoczy na 4 pietro z wózkiem (miała teremin na 13 lutego, ale w zeszłą środę jeszcze ja widziałam w dwupaku) to ja jej już współczuję.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzik_
Fanka BB :)
współczuję wchodzenia po schodach na 4 piętro jak to z wózkiem się wchodzi?
My na szczęście też mamy domek więc nie będę musiała taszkać na góre wózka. Teraz to fakt jak staje przed schodami to jakby to jakaś góra była, wchodząc na piętro muszę zrobić przystanek-żeby szybciej poszło to liczę sobie schody a jest ich 25Mąż się ze mnie śmieje że odliczam..
A co do kowbojskiego kroku to też mimo woli łapię się na tym że tak chodze choc starałam się tego nie robićśmiesznie to wygląda
A mnie znowu boli krocze myslałam ze to już sie ustawiło jak trzeba do porodu
My na szczęście też mamy domek więc nie będę musiała taszkać na góre wózka. Teraz to fakt jak staje przed schodami to jakby to jakaś góra była, wchodząc na piętro muszę zrobić przystanek-żeby szybciej poszło to liczę sobie schody a jest ich 25Mąż się ze mnie śmieje że odliczam..
A co do kowbojskiego kroku to też mimo woli łapię się na tym że tak chodze choc starałam się tego nie robićśmiesznie to wygląda
A mnie znowu boli krocze myslałam ze to już sie ustawiło jak trzeba do porodu
madzik_
ja wózek trzymałam na początku w piwnicy a potem na klatce schodowej na samym dole przypięty do kaloryfera - nie dałabym rady się z nim wspinać...
o kurde dobrze że nikt nie ukradł, bo teraz to normalnie takie rzeczy się słyszy:-(
Nika81
nareszcie razem
Hej wam czy wy tez macie problem z chrapaniem w nocy??? moj sie skarzy ze mu spać nie daje ( a ja jestem bezradna do tego ja usypiam pierwsza i ie da sie czekac az on zaśnie zeby go nie budzić nie wiem co mam zrobić niewysypia się do pracy przeze mnie
madzik_
Nika mi siię pojawiło jak to mówi mąż "lekkie pochrapywanie";-) Zauważyłam ze oddycham też przeponą jak facet a nie klatką piersiowa jak kobieta i moze to dlatego??
Mało tego mam zamknięte usta, oddycham przez nos a w buzi mi w nocy zasycha tam daleko w środku, w ustach mam normalnie mokro. Budzę się z dziwną suchościa tam jak koło krtani:-(
Mało tego mam zamknięte usta, oddycham przez nos a w buzi mi w nocy zasycha tam daleko w środku, w ustach mam normalnie mokro. Budzę się z dziwną suchościa tam jak koło krtani:-(
Ewelcia opis niezly nameczyliscie sie niezle ale juz jest po i nie ma co wspominac tych zlych mometow tylko same te dobre
Ja jednak mam porownanie i wybieram porod SN szybciej sie do siebie dochodzi i w ogole jest inaczej jakas wieksza wiez jest miedzy nami [mna i Martnka] przezycie i uczucie nie do opisania
Cc miałam juz bym nie chciala wole sie meczyc ze skurczami naprawde......
To moje odczucie i zdanie
Ja jednak mam porownanie i wybieram porod SN szybciej sie do siebie dochodzi i w ogole jest inaczej jakas wieksza wiez jest miedzy nami [mna i Martnka] przezycie i uczucie nie do opisania
Cc miałam juz bym nie chciala wole sie meczyc ze skurczami naprawde......
To moje odczucie i zdanie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: