reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
He he maniulka dobry pomysł :-D.
moje maleństwo my tam raczej zawsze jeździliśmy bo ja chciałam, lubię spędzać czas z jego siostrą, poplotkować sobie :-D tylko że wizyta tam wiąże się też z zobaczeniem teściowej :-p a ona się plotek na tej wsi nasłucha i potem gada głupoty.

reklama
Truda ładnie napisałaś w ostatnim poście ;-) ja już się doczekać nie mogę porodu, to musi być niesamowite, czuć jak ta dzidzia wychodzi i usłyszeć, zobaczyć ją po raz pierwszy :-). Jak tak sobie teraz to wyobraziłam to mi aż łzy z wzruszenia poleciały. Ja już tak kocham tą kruszynkę że wiem że przeżyję dla niej nawet największy ból.

Volcan nie zazdroszczę Ci :baffled: ale słuchaj męża i leż jak najwięcej. Mam nadzieję że dzidzia jeszcze pobędzie w brzuszku u mamusi. Trzymam kciuki.

Co do nietrzymania moczu, to mi sie raz zdarzyło chyba w 7 mcu popuścić jak kichnęłam:-D A poza tym nie.

Dziewczyny, a czy wy jesteście ostatnio bardziej płaczliwe? Bo ja jakoś tam. Jak filmy oglądam się mocniej wzruszam i czasem tak bez powodu wieczorem się rozryczę... Czuję się jakbym miała znowu 16 lat i przechodziła dojrzewanie:baffled:Najbardziej denerwują mnie te płacze bez powodu, bo mam wrażenie, że wpadam w jakieś użalanie się nad sobą, czego nie znoszę. Te hormony to jednak cuda z człowiekiem robią:-(

Moonik mi też jakoś szybko łzy napływają do oczu, ale nie tak w ogóle bez powodu, ale np. jak się wzruszę, ktoś mi coś nie miłego powie itd.

Agusia ja mam dokladnie tak samo. Ja juz jestem po jednym porodzie i wiem co to za uczucie. Uwazam, ze chyba nie ma w zyciu kobiety chwili piekniejszej (przynajmniej dla mnie).

Volcan w tym szpitalu to chyba jacyś nienormalni pracują...:wściekła/y: trzymaj się, będzie dobrze, to już niedługo.;-)

edis do mnie napisała...

zostawiaja ja jednak w szpitalu bo ma jakies szmery...mała szaleje-jakby z pepowiny skakane sobie zrobiłą...

edis pytała czy ktos miał ostatnio kontakt z justyną, bo ta sie nie odzywała do niej od piatku...a dzis miała miec ciecie...

jak ktos cos wie to napiszcie...

reklama
U mnie znowu sie zaczyna bol jak na @ ... i w dodatku cos mnie kregoslup boli :dry: A mala sie kreci jakby chciala wyskoczyc ;-)

Moje Malenstwo- ja dzis w nocy miałam to samo, nie dosc ze ból, skurcze to jeszcze mała tak sie kotłowała ze strasznie sie bałam ze jej cos sie dzieje i ze chce juz wyjsc a mama ja na siłe trzyma;-)
kurcze to juz 39 tydz. - w kazdej chwili moze nas złapac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry