- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nika glowa do gory wszytsko jest do przezycia ja tak panikowalam itp bolalo czlowiek cierpi ale za to jak zobaczysz dzieciaczka wszytsko puszcza to wspaniale uczucie jak sie rodzi SN jak malutka powoli wychodzi z ciebie i czujesz ja tam nie do opisania i uczucie i widok:-) mnie bole parte nic nie bolaly to bylo wspanile przec jak najmocniej by jak najszybciej ja zobaczyc:-)
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Truda, to prawda, że widok swojego dzieciątka wynagradza cierpienie w czasie porodu - ale Ci dobrze, że masz już swoją córeczkę!
Dominika81
Fanka BB :)
agazoja - jeśli chcesz mieć cc w Wołominie to lepiej tam najpierw pojedź i się wszystkiego dowiedz dokładnie i umów. Z tego co wiem mają tam w tej chwili tylko 1 anestezjologa i nawet żadnego znieczulenia nie robią. Ale jeżeli chodzi o podejście do pacjenta to na pewno bardzo fajnie, położne sa bardzo miłe i pomogą Ci we wszytkim po porodzie - znam tam 2 położne i 1 lekarza (mój prowadzący ciążę), jakbyś chciała numer telefonu. Także jak wszystko z dzieckiem jest OK to jak najbardziej polecam, jeśli byłyby jakieś komplikacje to niestety dziecko jedzie do warszawy.
Nie wiem jak Twoja sytuacja wygląda, ale jakby co to można sobie "wynająć" położną, żeby Ci pomogła przy dziecku. Ale myślę, że polożne sa tam tak miłe, że i tak Ci pomogą jeśli będzie taka potrzeba.
Nie wiem jak Twoja sytuacja wygląda, ale jakby co to można sobie "wynająć" położną, żeby Ci pomogła przy dziecku. Ale myślę, że polożne sa tam tak miłe, że i tak Ci pomogą jeśli będzie taka potrzeba.
Ostatnia edycja:
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
U mnie znowu sie zaczyna bol jak na @ ... i w dodatku cos mnie kregoslup boli A mala sie kreci jakby chciala wyskoczyc ;-)
A
agazoja
Gość
Dominika 81 - dziekuje bardzo za odpowiedz; rodze tam, bo moj lakrz prowadzacy tam pracuje - dr Rafal Zdun - super lekarz; cc bede miala z paru powodow i wiem, ze w narkozie; bylam tam tak ogolnie sie zapytac, co bedzie mi potrzebne; troszke sie przerazilam, ze sama zajmuje sie dzieckiem na drugi dzien, bo wiem jak po poprzedniej cesarce dochodzilam do siebie; ale skoro piszesz, ze polozne sa ok, to sie troszke uspokoilam, bo ja chyba bede sama - nie ma mi kto pomoc;
jeszcze raz dziekuje
jeszcze raz dziekuje
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Mi od ponad tygodnia nie twardnieje brzuch hmm ciekawe czemu teraz sobie pomyślałam że to dlatego że od ponad tygodnia nie widziałam swojej teściowej he he jak tam jestem to zawsze trochę mnie zdenerwują, dlatego teraz sobie postanowiłam że do porodu tam nie pojadę..
Hmm martwi mnie to że mam nie trzymanie moczu niby nie duże ale czasami od tak mi trochę pocieknie np. przed chwilą, nawet nic nie czułam tylko tak samo od siebie poleciało w pierwszej chwili aż się zmartwiłam że to wody, ale poszłam do łazienki i zrobiłam normalnie siku więc pewnie nie.
Hmm martwi mnie to że mam nie trzymanie moczu niby nie duże ale czasami od tak mi trochę pocieknie np. przed chwilą, nawet nic nie czułam tylko tak samo od siebie poleciało w pierwszej chwili aż się zmartwiłam że to wody, ale poszłam do łazienki i zrobiłam normalnie siku więc pewnie nie.
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Mi od ponad tygodnia nie twardnieje brzuch hmm ciekawe czemu teraz sobie pomyślałam że to dlatego że od ponad tygodnia nie widziałam swojej teściowej he he jak tam jestem to zawsze trochę mnie zdenerwują, dlatego teraz sobie postanowiłam że do porodu tam nie pojadę..
Chyba nie tylko mi dziala tesciowka na nerwy tyle ze ja mam tyle dobrze ze nie widzialam jej juz 2 mies. i raczej do wakacji nie zobacze:-):-):-):-)
A co do nie trzymania moczu to w ciazy zdazylo mi sie to ze 3 razy ale bylo to spowodowane "smiechem" tak mnie rozsmieszyli ze nie dobieglam do toalety hehehe
Aga niech ta twoja dzidzia lepiej jeszcze troszke poczeka bo to chyba troszke zawczesnie;-)
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Agusia1987 z tą tesciowa dobre jak mała nie bedzie chciała wyjsć to wtedy koniecznie wizyta u tesciowej żeby akcja porodowa się rozkręciła
Mnie dzisiaj tez cos pobolewa brzuch dołem jak na @ i z prawej strony mam takie napady bólu jak wyrostek
Mnie dzisiaj tez cos pobolewa brzuch dołem jak na @ i z prawej strony mam takie napady bólu jak wyrostek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: