reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U nas w szpitalu trzymaja po cc az 7 dob,mnie udalo sie wyjsc po 6.Ale dzieki temu mozna sie sporo nauczyc pod okiem poloznych.
Moja blizna ma w tej chwili 13 cm i ma ksztal usmiechu.Podobno sie ona zbiegnie jeszcze.Te blizny ktore widzialam u kolezanek po cc maja max 10 cm wiec wierze ze faktycznie blizna jeszcze sie zejdzie.Poza tym wyglada ladnie-jest to cienka kreseczka,w sumie nie az tak widoczna.Ogolnie jestem zadowolona z powrotu do formy po cc-blizna juz prawie nie boli,z 15 kg zrzucilam juz 10,brzusio maly,ladnie sie wchlonal-nie jest zle,naprawde polecam cc!
a w ktorym szpitalu w lodzi tak dlugo trzymaja??? ja rodzilam ICZMP i po 3 juz moglam wyjsc;-)

reklama
tak wogole to po cc powinno sie byc 7 dni w szpitalu to jednak jest operacja, niestety u nas ze wzgledu na braki miejsc jak np w wawie na 3 dzien wypuszczaja...ja sie ciesze ze 7 dni spedzilam przynajmniej wyszlam juz nie obolala noi mialam opieke lekarska pod nosem....i maluszek tez...a na 3 dzien to po sn porodzie sn powinno sie wychodzic...

Tygrysku,w Koperniku trzymaja 7 dni po cc ale tak jak napisalam ja wyszlam po 6 wiec mysle ze wszystko jest do uzgodnienia i zalezy od stanu mamy i dzidzi.
Ja juz w domu na pelnych obrotach po cc,dzis upieklam nawet nadprogramowo ciasto bo jutro rodzice moi wnusie odwiedzaja:tak:

Tygrysku,w Koperniku trzymaja 7 dni po cc ale tak jak napisalam ja wyszlam po 6 wiec mysle ze wszystko jest do uzgodnienia i zalezy od stanu mamy i dzidzi.
Ja juz w domu na pelnych obrotach po cc,dzis upieklam nawet nadprogramowo ciasto bo jutro rodzice moi wnusie odwiedzaja:tak:

super:tak: ja tez bardzo szybko doszlam do siebie jak wrocilam do domu to zaraz wzielam sie za odkurzanie sprzatanie wszyscy na mnie co ja robie!!!!!!!!!!!! przeciez to 4 dni po operacji ale ja naprawde dobrze sie czulam wiec nie widzialm powodu dlaczego mam lezec plackiem:-D:-D:-D:-D

tak wogole to po cc powinno sie byc 7 dni w szpitalu to jednak jest operacja, niestety u nas ze wzgledu na braki miejsc jak np w wawie na 3 dzien wypuszczaja...ja sie ciesze ze 7 dni spedzilam przynajmniej wyszlam juz nie obolala noi mialam opieke lekarska pod nosem....i maluszek tez...a na 3 dzien to po sn porodzie sn powinno sie wychodzic...

fakt operacja operacja ale sa matki ktore po 2 dniach czuja sie jakby nie mialy zadnego zabiegu przykladem jestem nieskromnie:zawstydzona/y: ja:zawstydzona/y: smigalam po korytarzu i moje wczesniejsze wyjscie nie odbilo sie na moim zdrowiu w zaden sposob wrecz bym powiedziala ze psychicznie czulam sie lepiej w domu niz w szpitalu;-)a sa matki ktore wolniej dochadza (przykladem moja wspolspaczka z sali ktora wyszla dopiero na 5 dobe). Opieki nad maluszkiem si e nie balam w druga dobe pielegniarki w szpitalu pozwolily mi samej wykapac maluszka wiec juz spokojnie i na luzie podchodzilam do pielegnacji maluszka a w domu poczulam sie lepiej jak nikt nie patrzyl mi na rece ale widocznie jestem zosia samosia i juz ale fakt niektorzy bezpieczniej sie czuja majac jakies wprawne oko nad soba;-) reasumujac ludzie rozni , organizmy rozne wiec to wsszystko sptrawa indywidualna ;-) ja bedac 5 czy 6 dni bym pewnie zwariowalam w szpitalu ale to ja:zawstydzona/y:

wczoraj czytajac opis jednej z was az zbladlam :( jejku koszmar jakiś i powiem szczerze, że juz zadnego nie bede czytać bo coraz bardziej się boję.

reklama
dziewczyny jeszcze tydzień i zacznie się marzec, wtedy to się zacznie "rozpakowywanie" :tak::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry