reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madzik, spokojnie, grunt to sie nie stresowac. Ja tez juz mam glowke bardzo nisko, ale to wcale nie oznacza, ze juz zaraz bedziemy rodzic:)

reklama
Fajnie ze Ewelcia jest już w domku z synkiem....wyobrażam sobie ze musi ją bardzo boleć i jest bardzo zmęczona :-(

Mam nadzieje, że jak się trochę "ogarnie" to wklei zdjecia Małego i napisze nam dokładnie jak to wszystko było...BIDULKA

Trzymaj się mamuśka, buziak dla Ciebie

No trzeba być grzecznym za dużo nie myśleć choć tak się nie da ja jeszcze naoglądałam się w szpitalu, nasłuchałam to dopiero można zgłupieć.
Ja też teraz co brzuch pobolewa to się kładę , odpoczywam.

Ja też coraz szybciej i częściej się męczę i jedyna na to rada to- POŁOŻYĆ się...i wcale to nie musi być długo, czasami poleżę sobie parę minut i już jestem jak nowa :-D

Wczoraj koło południa ucięłam sobie drzemką....wydawało mi się ze przespałam pół dnia, ale jak się okazało spałam tylko 30 min i czełam się wspaniale :tak:

Dziewczyny!!! a co nam teraz pozostał??? tylko odpoczywać i czekac....

a ja własnie miałam zapytac czy ktos wie cos o ewelci...fajnie ze juz jest w domku...

do edis własnie napisałam...

niestety nie moge znalesc numeru do justiny, wiec napisze do niej pozniej

a co się dzieje z EDIS, JUSTYNA i VOLCAN?
Volcan pojechała do szpitala skoro się nie odzywa?

Też jestem ciekawa, co tam u dzieewczyn. Jeszcze Iwona7510 miała mieć 18.02 cesarkę, więc pewnie ma już dzidziusia przy sobie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry