- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzik_
Fanka BB :)
Madzik, spokojnie, grunt to sie nie stresowac. Ja tez juz mam glowke bardzo nisko, ale to wcale nie oznacza, ze juz zaraz bedziemy rodzic
ach bo ten mój synus byl taki mały niby z USG:-( niech sobie siedzi tam jeszcze grzecznie.. Mamusia tez bedzię grzeczna
Fajnie ze Ewelcia jest już w domku z synkiem....wyobrażam sobie ze musi ją bardzo boleć i jest bardzo zmęczona :-(
Mam nadzieje, że jak się trochę "ogarnie" to wklei zdjecia Małego i napisze nam dokładnie jak to wszystko było...BIDULKA
Trzymaj się mamuśka, buziak dla Ciebie
Mam nadzieje, że jak się trochę "ogarnie" to wklei zdjecia Małego i napisze nam dokładnie jak to wszystko było...BIDULKA
Trzymaj się mamuśka, buziak dla Ciebie
Ja też coraz szybciej i częściej się męczę i jedyna na to rada to- POŁOŻYĆ się...i wcale to nie musi być długo, czasami poleżę sobie parę minut i już jestem jak nowa
Wczoraj koło południa ucięłam sobie drzemką....wydawało mi się ze przespałam pół dnia, ale jak się okazało spałam tylko 30 min i czełam się wspaniale
Dziewczyny!!! a co nam teraz pozostał??? tylko odpoczywać i czekac....
Wczoraj koło południa ucięłam sobie drzemką....wydawało mi się ze przespałam pół dnia, ale jak się okazało spałam tylko 30 min i czełam się wspaniale
Dziewczyny!!! a co nam teraz pozostał??? tylko odpoczywać i czekac....
madzik_
a co się dzieje z EDIS, JUSTYNA i VOLCAN?
Volcan pojechała do szpitala skoro się nie odzywa?
Volcan pojechała do szpitala skoro się nie odzywa?
M
modroklejka
Gość
a ja własnie miałam zapytac czy ktos wie cos o ewelci...fajnie ze juz jest w domku...
do edis własnie napisałam...
niestety nie moge znalesc numeru do justiny, wiec napisze do niej pozniej
do edis własnie napisałam...
niestety nie moge znalesc numeru do justiny, wiec napisze do niej pozniej
madzik_
Też jestem ciekawa, co tam u dzieewczyn. Jeszcze Iwona7510 miała mieć 18.02 cesarkę, więc pewnie ma już dzidziusia przy sobie.
Caro wieści o Iwonce to już dawno w Nowinach z porodówek zamieszczone teraz odpoczywa pewnie po cesarce w szpitalu.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: