reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mirka a skąd on wiedzial ze się cholestaza zaczyna?
Mnie też strasznie swędzi, ale wyniki mam w normie. Bilirubina na poziomie 0,3 czyli na max ale w normie. Reszta badań tez Ok , ale swędzenie skóry nie przechodzi..

reklama
nie dawano przechodziłam problem ze swędzeniem, mnie to chyba uczulił jakiś składnik leku, ponieważ za każdym razem jak musiałam brać jakieć leki to mnie cholernie wszystko swędziało. Cholestaza została wykluczona podczas badań.

podczas ciąży wątroba nie działa normalnie, ponieważ jest bardziej obciążona, stąd mogą pojawiać się swędzenia.

U mnie lekarz też uważał, ze to może być chwilowe uczulenia np na jakiś składnik pokarmowy, bądź np. na nowy płyt do kąpieli.

Moje swędzenie łagodziła maść witaminowa. Jest nie droga a przy suchej skórze koi :)

co chwile wchodze na forum i patrze czy są wieści od Ewelci, normalnie sama sie tak stresuje ze koniec żartów. :) mam nadzieje ze wszystko okkkkk :)

ewelcia trzymamm kciuki szybko pojdzie napewno...

ja za kazdym razem sie stresuje jak czytam ze kolejna z nas na porodowce...matko jak bylam nieswiadoma co mnie czeka nie balam sie tak.....

oj.....

Ewelcia - trzymaj się Kochana! ja rano pierwsze co to zajrzałam na forum, żeby wiedzieć co u Ciebie i teraz wieczorem też dorwałam kompa jak tylko goście wyszli. Myślami jestem z Tobą, jak i reszta dziewczyn.

reklama
Może Ewelcia jest już po...i teraz odpoczywa, a przy okazji jest tak szczęśliwa, że o nas zapomniała...
Od samego rana kukam tu i kukam i nic...:confused:
Trzymam kciuki...Ewelcia odezwij się kurcze bo odcisków dostanę na dłoniach :sorry2:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry