reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze ja już nie wiem od czego mam te krosti- tak mnie swędzi brzuch ze masakra..
Spróbuje sie teraz przez 2-3 dni nie smarować kremem na rozstępy- może na coś uczulona jestem... Ale swędzi niemilosiernie:wściekła/y: wyglądam jak taka nieokrzesana małpka jak się drapie:-)
cholestaza raczej wykluczona bo badania OK.

reklama
Vinniki, dobrze że nie skończyło się to gorzej... o rany... co za niekompetencja :-(

Carolin - obrzęki mam niewielkie. Ogólnie dłonie, nogi, twarz. Ale chyba normalne na tym etapie ciąży. Lekarz zapisuje - obrzęki +/-.
Mam stan zapalny pochwy. To może być przyczyną białka w moczu? Bo o zapaleniu układu moczowego lekarz nie wspominał. Odbiorę jutro powtórne wyniki i zadzwonię do niego.

Wiadomosc od ewelci
Hej moja żona urodziła mały waży 2925g miała cesarkę jak narazie mały ma się dobrze i otrzymał note 9/10 pozdrawiamy pa

Jej, no nareszcie. Dobrze, że juz po wszystkim. Teraz Ewelcia musi dużo odpoczywac.

Dzięki Maniulka za wiadomosc.

reklama
kurcze ja już nie wiem od czego mam te krosti- tak mnie swędzi brzuch ze masakra..
Spróbuje sie teraz przez 2-3 dni nie smarować kremem na rozstępy- może na coś uczulona jestem... Ale swędzi niemilosiernie:wściekła/y: wyglądam jak taka nieokrzesana małpka jak się drapie:-)
cholestaza raczej wykluczona bo badania OK.

Ja zadnych krostek nie mam choc tez swedzi mnie brzuch ale slyszlam ze jest to normalne.. spowodowane tym ze szybko rozciaga sie nam skora:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry