reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja juz mialam nadzieje ze Ewelcia juz po wszystkim. A tu tyle sie męczy! Trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze teraz to juz szybko pójdzie!

reklama
Ewelcia, trzymam kciuki! Ojej, ale to długo trwa, mam nadzieję, że teraz pójdzie już z górki.

kurcze no ja tez myślałam że zobaczę info o kolejnej dzidzi a tu biedna Ewelcia nadal się męczy:-( trzymam kciuki!!

Ewelcia trzymamy kciuki!!! Zuch dziewczyna jestes-wszystko bedzie ok.dziewczyny nie szalejcie tak bo ja zaraz obłedu dostanę...przezywam wszystkie Wasze porody razem i każdy z osobna...jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze tak kolejka i do mnie dojdzie :O

ATsonia no to ja podobnie, przeżywam te porody że szok :szok:. Wczoraj w czasie spaceru z mężem po molo myślałam o Ewelci itd. ;-) to już jest uzależnienie. Trzymam kciuki za Ewelcie.

Pisałam, Wam, że strasznie swędzi mnie skóra, ginek zalecił mi dietę wątrobową, do tego tabletki na wątrobę i chyba trafił, bo już się tak nie drapię, czyli to jednak cholestaza się u mnie zaczynała.....

reklama
Mirka a czy ty przy tym masz suchą skórę ???Mnie dopadło cos dziwnego jak byłam w szpitalu ale myslałam sobie że to od wody,mam strasznie suchą skórę czasami swędzi ale nie mocno i nie całe ciało czy myslisz ze to mogła by być ta cholestaza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry