reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) no w końcu Ewelcia ma poród za sobą :-):-) pewnie się namęczyła biedaczka, skoro to tyle godzin trwalo i w końcu zdecydowali się na cesarkę. niech teraz odpoczywa :tak:. Ogromne gratulację Ewelcia :-)

reklama
Czesc dziewczyny..
A co myslicie o sexie w moim przypadku...termin mam na 13.03 ale lozysko juz jest III st. i w ogole leki mi juz odstawili,szew zdjety brzuch coraz nizej skurcze coraz czesciej..okolo 3na godz..??

Carolin - obrzęki mam niewielkie. Ogólnie dłonie, nogi, twarz. Ale chyba normalne na tym etapie ciąży. Lekarz zapisuje - obrzęki +/-.
Mam stan zapalny pochwy. To może być przyczyną białka w moczu? Bo o zapaleniu układu moczowego lekarz nie wspominał. Odbiorę jutro powtórne wyniki i zadzwonię do niego.

nie jestem lekarzem, ale wydaje mi się, ze zapalenie pochwy też może być powodem białka w moczu. Trzymam kciuki, za jutrzejsze wyniki badań.

Ja zadnych krostek nie mam choc tez swedzi mnie brzuch ale slyszlam ze jest to normalne.. spowodowane tym ze szybko rozciaga sie nam skora:happy:

swędzenie brzuszka to przez rozciąganie sie skóry.

Ewelcia! Ogromne gratulacje!:-D:-D:-D
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i synka!!!:-D:-D:-D

Oj, to ciężki i długi był to poród... Wracaj szybko do sił... i do nas:tak:

Gratuluję wszystkim trzem szczęśliwym mamusiom!!!
Cudownie, dzieci zdrowe :-):-):-)
Ewelcia tak się męczyła, a niby te mniejsze dzieci łatwiej urodzić. Widać, to bzdura!
A mi się zimno zrobiło - to i u nas już tuż, tuż...? Moje maleństwo też już ma prawie 3 kg i szyjka mi się już ruszyła do akcji...

Ewelcia gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Synka.!!! Pierwszy chłopak w marcóweczkach -Super!!!

Super :-)
No i Ewelcia już po :tak:
Ewelcia mega gratulacje, jesteś dzielną mamą, dużo zdróweczka dla Ciebie i Twojego Synka :happy:

reklama
gratulacje :-)

ale super pierwszy chlopak
teraz czekamy az oboje wroca do domku :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry