reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Antyperspirant Dove Powder Soft

Pierwsze co mnie zaskoczyło to bardzo fajna buteleczka dostałam antyperspirant roll on i jestem nim zachwycona , utrzymuje swoja skutecznosc przez caly dzien, ma ładny delikatny zapach i co najwazniejsze nie podraznia skory.

reklama
Mam okazję testować dezodorant Dove w szycie. Jak dla mnie produkt na medal, znakomicie spełnia swoją podstawowa funkcje, a mianowicie zapewnia ochronę 48h Ponad to jest niezwykle delikatny dla skóry, jej pielęgnacja jest prawdziwa przyjemnością, gdyż jego niesamowity zapach sprawia. , że się relaksuje dla mnie forma sztyftu jest niezwykle wygodna, wiec i za to wielki plus :)

Testowałam antyperspirant Dove Powder Soft w spray'u i pierwsze co mogę o nim powiedzieć to cudowny, delikatny zapach. Drugim bardzo dużym plusem jest to, że nie podrażnia i nie wysusza mojej skóry. No i przede wszystkim robi to co ma robić, czyli chroni przed potem, a to jest najważniejsze. Polecam gorąco!

Przetestowałam antyperspirant Dove w spray'u. Nie podrażnia mojej skóry ani nie wywołał żadnego uczulenia skóry. Zapach jest bardzo delikatny, przyjemny. Daje ochronę na cały dzień i poczucie świeżości.

Byłam bardzo zadowolona z możliwości przetestowania antyperspirantu Dove. Ma bardzo przyjemny delikatny zapach, który długo się utrzymuje. Nie podrażnia skóry, chroni przed poceniem i przykrym zapachem. Jestem z niego w pełni zadowolona.

Otrzymałam do testowania DOVE w stick'u.

ZALETY:
* skuteczność
* formuła
* wydajność
* ochrona

WADY:
* jak dla mnie mógłby mieć troszkę intensywniejszy zapach.

CZY KUPIĘ TEN PRODUKT PONOWNIE?
* na pewno TAK :)

MOJA OCENA : mocne 7/10 :D

Testowalam Dove Antyprespirant w sprayu i jestem bardzo zadowolona. Antyperspirant pięknie i delikatnie pachnie. Zapewnia poczucie świeżości. Zapach utrzymuje się długo.Jestem w stanie dać za niego każdy grosz, gdyż jest tego naprawdę wart!Polecam ☺

Otrzymałam do testów antyperspirant Dove Powder Soft w kulce. Pierwsze wrażenie jakie na mnie zrobił tuż po odkryciu to myśl, że posiada niezwykle przyjemny, delikatny zapach! Delikatny jest także w użyciu: moja skóra pod pachami jest miękka, gładka i niepodrażniona. Co istotnie dla mnie ważne - nie pozostawia na ubraniach białych plam. Działanie antyperspirantu Dove Powder Soft w roll'u jest zaskakująco długie i rzeczywiście mogę potwierdzić jego skuteczne działanie i ochronę przed potem przez 48h. Jestem bardzo zadowolona z możliwości wzięcia udziału w testowaniu, ponieważ dzięki temu odnalazłam odpowiedni dla siebie antyperspirant, przy którym bez wątpienia zostanę na długo. Jest to produkt godny kolejnych zakupów i który warto polecać!

Otrzymałam do testów antyperspirant Dove Powder Soft w kulce. Pierwsze wrażenie jakie na mnie zrobił tuż po odkryciu to myśl, że posiada niezwykle przyjemny, delikatny zapach! Delikatny jest także w użyciu: moja skóra pod pachami jest miękka, gładka i niepodrażniona. Co istotnie dla mnie ważne - nie pozostawia na ubraniach białych plam. Działanie antyperspirantu Dove Powder Soft w roll'u jest zaskakująco długie i rzeczywiście mogę potwierdzić jego skuteczne działanie i ochronę przed potem przez 48h. Jestem bardzo zadowolona z możliwości wzięcia udziału w testowaniu, ponieważ dzięki temu odnalazłam odpowiedni dla siebie antyperspirant, przy którym bez wątpienia zostanę na długo. Jest to produkt godny kolejnych zakupów i który warto polecać!

reklama
Miałam przyjemność testować antyperspirant Dove Powder Soft w formie stick'u. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Ma przyjemny, delikatny zapach, skutecznie działa przez długi czas i maskuje przykry zapach. Skóra jest gładka i sprawia wrażenie nałożenia kremu. Z pewnością przy kolejnych zakupach wezmę go pod uwagę. Produkt oceniam na 5.

Do góry