Miałam mozliwosc przetestowac antypespirant Dove Powder Soft w spray'u w i musze powiedziec ze jestem baaaaaaardzo zadowlona bo znalazlam to czego tak bardzo dlugo szukałam.To najlepszy antypespirant a dlaczego poniewaz swietnie chroni przed potem po aplikacji szybko sie wchłania dzieki czemu skora jest sucha a do tego swietnie pachnie po prostu rewelacja.
reklama
Mam okazje pretestować antyperspirant Dave Powder Soft w stick'u. Jestem zachwycona, sprostał on wszystkim wyzwaniom, ochrona jaką zapewnia jest długa i pozwala zachować mi świeżość i czuć się świetnie. Nie zostawia śladów na ubraniach a to duży sukces, ponieważ używam tylko i wyłącznie stick'ów. Nie mam już problemu z nadmiernym poceniem i brzydkim zapachem. Uprawiam sport i dla mnie wybór antyperspirantu jest bardzo trudny, Dave Powder Soft zdał egzamin na 6 !!! Śmiało moge powiedzieć że przetestowany na własnej skórze działa bardzo dobrze i nie zamienie go na żaden inny. Zapach jest bardzo przyjemny, odrazu po otwarciu przypadł mi do gustu. Jest delikatny, lekki i świeży a to wszystko dzięki zmysłowym zapachom kwiatów frezji i peoni. Nie uczula i nie podrażnia skóry, więc każdy może śmiało go używać. Firma Dave bardzo sie postarała tworząc ten produkt, nie zamienię go na żaden inny ponieważ dla mnie jest on idealny pod każdym względem. Zakochałam się w nim i zostanie ze mną na zawsze :-)
Mialam okazje przetestowac antyperspirant Dove Powder Soft w spray'u i jestem zachwycona chroni przed potem na dlugo szybko sie wchłania dzieki czemu skora jest sucha a do tego swietnie pachnie poprostu same plusy, goraco polecam od dzisiaj nie kupuje juz zadnego innego.
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Witam, miałam okazję przetestować antyperspiranty Dove Powder Soft i musze przyznać, że zapach jest na 10+ bardzo mi się podobał jest kremowy, super!Jednak jeśli chodzi o ochronę przeciw nadmiernemu poceniu to jesetm z nij średnio zadowolona. Produkt nie spełnił w 100% moich oczekiwań, jednak mimo to szczerze go polecam !
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Otrzymałam Dove w sztyfcie. Jak dla mnie działanie ekstra - pachy są nawilżone, pocę się bardzo mało, ale nie czuć brzydkiego zapachu. Fajne jest to, że można go używać do każdego koloru ubrań. Zostaję na mojej półce na stałe. Dokupiłam taki sam w spreju, ponieważ czasami chce szybszego wchłaniania. POLECAM Zuzanna Menartowicz
Miałam zaszczyt przetestować antyperspirant Dove w aerozolu.Ma przecudowny zapach, no zakochałam się jest taki przyjemny.Antyperspirant doskonale chroni przed nadmiernym poceniem i wydzielaniem nieprzyjemnego zapachu. Jest on bardzo delikatny dla skóry i powoduje, że jest ona aksamitna w dotyku. Jestem bardzo zadowolona z testowania.
Testuję antyperspirant stick,jestem szczerze zachwycona.Zapach jak dla mnie świetny,delikatny.Nawet po dużym wysiłku nie czuję się nieświeżo.Z pewnością ten kosmetyk zagości u mnie na stałe i z czystym sumieniem polecę go moim znajomym.
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Dotarł do mnie Dove Powder Soft w sztyfcie. Używam go codziennie i jestem tak zadowolona jak tylko raz miałam okazję. Cudowny delikatny, ale długo utrzymujący się zapach, ochrona przed potem i przykrym zapachem, a do tego zero podrażnień! Nic tylko stosować!
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Miałam przyjemność testować antyperspirant Dove Powder Soft w kulce. I to dosłownie była przyjemność piękny zapach, zero podrażnień, a 100% skuteczności. W ostatnim czasie miałam sporo stresujących sytuacji i jeszcze więcej biegania. Ani razu się nie zawiodłam Jestem zachwycona
reklama
M
mswiencka
Gość
testuję dezodorant Dove w sprey'u cudowny miły delikatny zapach bardzo kobiecy,( wogóle używam kosmetyki z serii Dove)są wyjątkowe przyjemne dla ciała i świeże, opakowanie Dove Powder Soft jest w sam raz do torebki, wygodne i poręczne, dzieci nie kichają gdy używam, serdecznie polecam wielbicielka Dove
Podziel się: