reklama
anik.
Mama Krzysia :)
O tak, to prawda
azula
Fanka BB :)
No cóż moja Amelia gąsienica-córuś najpierw po grypie nie miała na cyca ochoty ale jakoś kilka minut rano coś ciągnąć zaczeła no i teraz ząbkowanie i znów nie miała na cycka ochoty .Cóż nie będę z dzieckiem walczyć.Poszłam do ginki po zmianę tabsów cerazette mi odpowiadały ale nie ich cenaprawie 40 zł za opakowanie wróciłam do moich wypróbowanych przez 17 lat Rigevidon za 3 opakowania zapłaciłam 17 zł to dla mnie spora oszczędność no i od jutra zaczynam je łykać i niestety definitywny koniec cycowania nastąpił:-(nie z mojego lecz dziecka wyboru
azula
Andav no u nas przy chłopakach też było ZERO @ ,a teraz @ po 6 tygodniach po porodzie mimo karmienia widać mój organizm stwierdził ,że ze względu na tykający coraz szybciej zegar musi się spieszyć no niestety ja jednak z jego popędzania mnie do natychmiastowej prokreacji musiałam zrezygnować;-)
Dziewczyny wybaczcie, ze zakladam nowy watek ale posiadajace moglyby nie zajrzec do Antykoncepcji.
Mam spirale od 6 dni (Mirene) i od tej pory ciagle boli mnie brzuch mocno jak na @ i ciagle plamie. Czytam, ze mozna plamic nawet 6 miesiecy i troche sie zalamalam bo lato przeciez idzie..
Dziewczyny plamilyscie? Jak wygladala pierwsza @?
Mam spirale od 6 dni (Mirene) i od tej pory ciagle boli mnie brzuch mocno jak na @ i ciagle plamie. Czytam, ze mozna plamic nawet 6 miesiecy i troche sie zalamalam bo lato przeciez idzie..
Dziewczyny plamilyscie? Jak wygladala pierwsza @?
Patina26
Ja mam spiralę od 9 miesiescy i w pierwszym miesiacu miałam tak jak ty ,potem nadszedł @ który trwal z tydzień może wiecej i to maX obfity...ktory konczyl sie tez z tydzień...potem z kazdym miesacem też tak mialam ale troche mniej i mniej az chyba sie unormowało choć dalej mam obfitszy niż kiedys tzn mialam 3 dni a teraz do tygodnia mam ale zadnych plamien bóli nic ...wydaje mi się,że ciało musi sie przywyczaic...
reklama
Flaurka
Ja mam spirale bez hormonow, zwykla. Miesiączki sa takie, ze mam podpaske i tampona i latam co pol godziny do kibelak sprawdzac... Masakra. Za to sa 100% bezbolesne. Zaczynaja sie i konczą 2-3 dniowym plamieniem. Tak ponoc ma byc, mam nie panikowac.
Nie wiem jak Mirena - bo to w sumie tez hormony. Ale plamienia wynikaja z rtego, ze spirala jest w szyjce i podraznia - a to chyba nawet Mirena robi....
Nie wiem jak Mirena - bo to w sumie tez hormony. Ale plamienia wynikaja z rtego, ze spirala jest w szyjce i podraznia - a to chyba nawet Mirena robi....