reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antykoncepcja po porodzie

reklama
ja placilam 7,54 EUR za opakowanie na 3 miesiace (3 listki)
widze ze w Polsce prawie taka sama cena. :tak:

Oooo a ja myslalam ze wszedzie sa takie same opakowania..

Ja tez bralam kiedys Cilest i bylam zadowolona, ale po Novynette mi odwalala szajba. Mialam jakies depresje i nerwa :-)

nie no to jest cena 1 listka wlasnie ;/ mi po tabletkach Yaz bylo okropnie, codziennie bole brzucha i stany przejsciowe. nie dla mnie. szkoda troche ze novynette nie bede brala no ale coz...

:zawstydzona/y: trochę sie wstydzę ale podpytam jak tam u was jest ... :zawstydzona/y:

Generalnie za bardzo nie mogę się kochać z mężulkiem :-( chodzi o to że kosmiczna susza u mnie - no to zastosowaliśmy żelik ... ale niestety ja po tym porodzie (cc) zrobiłam sie jakby węższa :szok: i normalnie mnie boli :-(jakby tam wszystko sie obsunęło w dół też tak sie czuje i w ogóle nie ma przyjemności tylko boli a nie szalejemy :-(

Czy któraś miała tak? nie wiem za wcześnie jest jeszcze, czy lepiej do lekarza z tym pójść niby mam za dwa miesiące nie jest to paląca sprawa bo nie mam innych dolegliwości ale nie wiem co o tym myśleć :-(

Merlin myślę że to dlatego że długa przerwa w przytulankach była, ja tak miałam w ciąży. Teraz mięśnie trzeba powolutku rozćwiczyć i żelik na pewno pomoże.

reklama
Merlin ja mam podobnie tyle ze ja po SN i mam uczucie jakbym samo wejście za ciasne miała, niby współżyjemy, ale ja też przyjemności wielkiej z tego nie mam przez to właśnie, ze ciasnawo a dodatkowo blizna po zszyciu jeszcze przeszkadza;/ A co do suszy to tez prawda, mam jednak nadzieje ze po @ wszystko wróci do normy...

Do góry