reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antykoncepcja po porodzie

U nas ostatnio miało dojśc do pełnego seksiku ale mnie zaczeło bolec (M nie był całkiem weszły)i kazałam kończyć :/i od tamtej pory już mi się nie podobało a tak fajnie sie zaczeło :/

Kobitki po SN kiedy był wasz pełny"pierwszy raz" ?Po ilu tygodniach?

reklama
My jeszcze nie próbowaliśmy:/ Jakoś czasu i sił brak. Wątpię żeby mi to sprawiło przyjemność bo pozmieniało się "tam" sporo i jak już pisałam plastyka mnie czeka na bank:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas ostatnio miało dojśc do pełnego seksiku ale mnie zaczeło bolec (M nie był całkiem weszły)i kazałam kończyć :/i od tamtej pory już mi się nie podobało a tak fajnie sie zaczeło :/

Kobitki po SN kiedy był wasz pełny"pierwszy raz" ?Po ilu tygodniach?
u mnie w obu ciazach po 6 tygodniach. tzn skonczyłam połóg, wizyta u gina i "do roboty" hehehe

Ja po pierwszej ciazy mialam straszne suchoty ;-) no i lekarz mi dal Gynoflor. teraz od razu poprosilam o recepte, ale sie okazalo kompletnie niepotrzebne.... no wiec jak ktorejs lekarz by to zapisał, to moge podesłac, za koszty wysyłki, bo tak to mi szkoda wywalic ;-)

No ja już połóg zakonczony tzn.nie plamię od dłuższego czasu i ogólnie ok jest ale jak juz M miał wejsć to juz nie było tak fajnie jak myślałam ze bedzie :/

U gina jeszcze nie byłam...iałam iść dizsiaj sie zarejestrowac od razu jak na tym szczepieniu bylismy ale jednak nie byłam...musze telefonicznie się zarejestrować...

Merlin ja tez tak miałam ale z czasem się rozruszało :rofl2:

u mnie niby zaczyna się okres ale taki bez sensu troszkę plamie na wkładkę drugi dzień, u gina jeszcze nie byłam jakos nie moge sie przemoc

My jakoś po 8tyg od porodu. A wczoraj znowu i wreszcie było ok, bo pierwszy raz bolał i się bałam....
I wczoraj bez zabezpieczenia i teraz będę dumać. M mówi,ze znowu zrobimy test w święta BN i się będziemy cieszyć :rofl2:

my jeszcze nie :no: ginek kazał mi po pierwszej miesiączce, więc licząc,że w przyszłym tyg powinnam dostać po tej Luteinie to za 2 tyg bedzie godzina W :szok:
boje się i chyba sie musze winkiem znieczulić :-D
u mnie nie dosć,że śluzówka pochwy na wierzchu (tak sie brzydko zagoiło) to jeszcze w środku jakaś ziarnica co to krawi przy dotyku więc może i przy stosunku :no: wyobraźcie sobie penis we krwii :no::szok:

reklama
My też po 8 tyg. i bolało oj bolało :baffled: aż mało przyjemnie było :no:
Bałam się, że coś nie tak bo też mam wrażenie że wszystko mi się tam opuściło... :no:

Do góry