reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antykoncepcja po porodzie

Axarai no :-Dz tym extra grubym ogumieniem:-D:-Dmoże dwie dla bezpieczeństwa :-D:-Di ton a żelu nawilżajacego :-D:-Djuż mi libido skoczylo :-D:-Djak sobie pomyślę, że tak będzie wyglądało moje wspołżycie przez 5 miesięcy :eek:
Czytałam sporo o tych Cerazette i Azalii i... szczerze nie są one zbytnio skuteczne...a jak mam się męczyć z plamieniami to wolę same gumeksy :-D

reklama
Rysia moje libido zakopuje się pod ziemię jak o gumipaltach słyszę. Ja karmiłam długo, więc i tak mimo plamień na początku byłam zadowolona, bo jak plamienia przeszły, to przez ponad rok miałam spokój. I jak przyszła ta wredna@, to w ogóle nie wiedziała o co chodzi:-D

Risia ostatnio często na grouponie są promocje po 150 gumek
więc niech naciągają i 3 :-D:-D:-D
stwierdziłam, że ta ilość wystarczyłaby mi do końca świata i jeden dzień dłużej :-):laugh2::-D:tak:

tak sie zastanawiam nad antykoncepcja... bo skoro karmie piersia tak sobie a mlody je wiecej mm to cerazette dostane czy cos innego? w sumie dla mnie najlepsze byly novynette no ale nie bylo mleczka... chyba tylko ginek wie co mi dac :)

Martuś nawet jak dajesz pierś raz dziennie, to i tak specjalne tabsy niestety muszą być. Ja tam z Cerazette byłam zadowolona, co prawda plamiłam przez pierwsze 4 miesiące, ale później super było, no i bez @:-)

reklama
Do góry