reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Antykoncepcja po porodzie

Paulina 1980

Fanka BB :)
Mam pytanie lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne jednoskładnikowe Ovulan jeszcze jak karmiłam piersią. Zostało mi jeszcze połowę opakowania ale już nie karmie piersią stąd moje pytanie czy te tabletki tak samo chronią

reklama
Tak, tabletki jednoskladnikowe nie sa tylko dla kobiet kp.
Pierwszy lepszy artykul
Jesli chcesz na nowo dobrac antykoncepcje to wybierz sie do ginekologa, na podstawie badan i wywiadu napewno cos doradzi
Dziękuję za odpowiedź. Zostało mi ich sporo i niewiem czy już je odstawić bo nie karmie.
Lekarz mi mówił że może mi przepisać pierścień antykoncepcyjny i kazał mi dokończyć ovulan.
Bałam się bo już nie karmie...stąd moje pytanie

Dziękuję za odpowiedź. Zostało mi ich sporo i niewiem czy już je odstawić bo nie karmie.
Lekarz mi mówił że może mi przepisać pierścień antykoncepcyjny i kazał mi dokończyć ovulan.
Bałam się bo już nie karmie...stąd moje pytanie
Nie musisz odstawiać, jestes nadal zabezpieczona, mimo ze nie karmisz. Dzien przed zalozeniem krązka zazyjesz ostatnia tabletke i tyle.

Do góry