reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
Tosieńko, spóźnione ale bardzo szczere i z środka serduszka życzenia urodzinowe.
Zdrówka i duzo uśmiechu Perełko :-).
Zdrówka i duzo uśmiechu Perełko :-).
calzedoniafruczka
Witajcie,
dawno nic nie pisałam. Tosia skończyła 16 miesięcy. Waży 8.5 kg, ma 80 cm wzrostu, 12 ząb się pokazuje. Infekcje trzymają się od niej z daleka
Od dwóch tyg próbuje stawiać po 2-3 kroki, a dziś wieczorem przemierzyła pół pokoju To pierwszy taki jej wyczyn.
Gada sobie po swojemu. Powie tata, kaka, dziadzia, baba. Niestety nie ma "mama".Mówi jak robi owieczka, kaczka, kura, krowa (ale mówi buuu zamiast muuu). I przestała mówić "yyyy" jak coś pokazuje. Mówi "to", a jak się pytam gdzie coś jest to pokazuje palcem i mówi "tu". Dopasowuje proste kształty, sortery do klocków ma opanowane do perfekcji. Psycholog miesiąc temu była zachwycona jej poziomem koncentracji i współpracy.
Jestem z niej dumna strasznie
dawno nic nie pisałam. Tosia skończyła 16 miesięcy. Waży 8.5 kg, ma 80 cm wzrostu, 12 ząb się pokazuje. Infekcje trzymają się od niej z daleka
Od dwóch tyg próbuje stawiać po 2-3 kroki, a dziś wieczorem przemierzyła pół pokoju To pierwszy taki jej wyczyn.
Gada sobie po swojemu. Powie tata, kaka, dziadzia, baba. Niestety nie ma "mama".Mówi jak robi owieczka, kaczka, kura, krowa (ale mówi buuu zamiast muuu). I przestała mówić "yyyy" jak coś pokazuje. Mówi "to", a jak się pytam gdzie coś jest to pokazuje palcem i mówi "tu". Dopasowuje proste kształty, sortery do klocków ma opanowane do perfekcji. Psycholog miesiąc temu była zachwycona jej poziomem koncentracji i współpracy.
Jestem z niej dumna strasznie
wiola20121119
Gratulacje dla Antosi i jej mamy za ogrom pracy!!!
Super wieści, oby tak dalej!!!
Super wieści, oby tak dalej!!!
wiolunia82
Olu powtórzę się znów : Tosia jest wyjątkiem od reguły problemów wcześniaczych
Gratulacje za umiejetności i pokonanie połowy pokoju...no to teraz sie zacznie matka hehehe
Gratulacje za umiejetności i pokonanie połowy pokoju...no to teraz sie zacznie matka hehehe
Zgadzam sie z Wiolunia, Tosia pięknie daje radę. gratulacje. I mimo wylewow tak pieknie sie rozwija. moj Damianek nie mial wylewow jest z poczatku sierpnia a dopiero pierwsze slowka sie pojawiaja, dopasowywanie jest chyba nie fajne, lepsze jest wyrzucanie zabawek, mimo rehabilitacji tez jeszcze nie chodzi. Wiec mama ogromne gratulacje. I dalszych sukcesow zycze
calzedoniafruczka
Nadi ja myślę że u Was skomplikowala rehabilitację długa tlenozaleznosc. Także daj Damiankowi czas;-)
reklama