reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antosia-27 tydzień 1000 gram

No to mamy 10 miechow, 7 korygowanych.
Z waga szalu nie ma. Okolo 6800. Stoimy w miejscu id jakiegos czasu. za to wzrost jest imponujacy;-) Zebow 5.

Ruchowo też szału nie ma. Cwiczymy sie do raczkowania.
Z apetytem troszke lichutko ale coraz wieksze grudki ida, ma ładny trening gryzienia. Od tygodnia sylabizujemy: ta- ta, ba-ba, pa-pa, ja-ja.

reklama
Kochana ale postępy są i trzeba się cieszyć, a wagowo, to wczoraj rozmawiałam z kuzynka męża, jej córka ma prawie 8 miesi. (urodzona w terminie) i waży 7300.
Moi panowie wagowo pewnie tak jak Tosia a wzrost, sama nie wiem ile cm mają ale sporo urośli i rozm 74 jest taki akurat na nich.

Mamy 11 miesiecy, 7 kilo na wadze i 7 zebow w buzi.

Tosia siedzi. Z siadu przechodzi do raczkow i znow siada. Nie umie inaczej przyjac pozycji do raczkow. Probuje zrobic kilka kroko ale sie rozjezdza.

No i jest przesliczna;-)

3 dni temu pisalam ze Tosia przyjmuhe pozycje do raczkow tylko jak ja posadze. A dzis zaczela z lezenia na brzuchu orzechodzic do raczkow a potem siada lub robi ze 2-3 kroki.

reklama
Do góry