reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 058
my w 1. i byliśmy lekko w szoku, że chcieliśmy i już, bo wcześniej nie brałam tabletek i nie było tak, że strasznie uważaliśmy. co prawda w trakcie owulacji raczej stosowaliśmy gumki lub SP, ale ryzyko złych obliczeń niby zawsze istnieje :p. widocznie to też kwestia podejścia ;)

reklama
my z kolei staraliśmy się bardzo długo bo 2,5 roku. Do niedawna udzielałam się na forum o niepłodności, a teraz przeszłam do Was i jestem bardzo szczęśliwa :)

Nam się udało w 2 cyklu...ale w momencie kiedy po usg gin powiedział mi że moje cykle są bezowulacyjne :) i pęcherzyki nie układają się tak jak powinny. A jednak się udało :) i dzidziulek będzie z nami już w sierpniu :)

My też mieliśmy to szczęście i udało się za pierwszym razem. Chcieliśmy dzidziusia i aż trudno bylo uwierzyć że tak szybko się udało!
Pozdrawiam kwietnióweczki ;)

He he he nam się też udało za pierwszym podejściem i to za każdym razem... tylko zaczęliśmy myśleć że zaczynamy się starać no i mi się nie pojawiała najwierniejsza z przyjaciółek :p...

reklama
Na początku chciałam sie przywitać,to mój pierwszy post!
Jako przyszła mama postanowiłam do Was dołączyć! Takze witam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie!

Nasz plan był taki,aby działać listopad-grudzien,potem od kwietnia ewentualnie aby termin był na poczatek roku.
W listopadzie zrobiłam wszystkie potrzebne badania,nieśmiało cos tam próbowaliśmy.
Udało się w grudniu,w 2 cyklu! :cool2:

Do góry