reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 058
Ankiety nie widze. :(
Zaszłam w drugim, a w pierwszym teścik też wyszedł pozytywnie, ale po tygodniu przyszedł jednak okres...

reklama
U nas zaówno jeden jak i drugi synek zostali poczęci jak to się mówi..."od szczała" w pierwszym cyklu.
Odstawiłam tabletki i myk, byłam w ciąży. Ale to nie były dzidzie planowane, tylko fantastyczne prezenty od losu :)

ja odstawilam pigulki w maju 2005, a zaszlam w styczniu 2006. od maja do stycznia mezus mial wyjazdowa prace i tak naprawde nie kochalismy sie za czesto. dopiero jak odszedl z pracy w grudniu, to zaczelam liczyc dni plodne i udalo sie w drugim cyklu tych powaznych staran :D

No to widze że ja jestem rekordzistką. 6 lat starań ale najważniejsze że w końcu się udało. Jak zrobiłam test ciążowy to własnym oczom nie wierzyłam. Teraz jestem w 12tc i nadal uśmiech nie schodzi mi z ust  ;D

Ja po odstawieniu tabletek odczekałam trzy cykle z mierzeniem tempki. Jak się zabrałam to udało nam się za drugim razem. Byłam szczerze zdziwiona bo sie nastawialam na dziewczynke a wtedy nie można próbować w dzień owulacji tylko kilka dni wcześniej. Byłam przekonana że to potrwa lata;-)

Jak zobaczyłam że są takie dziwczyny które ponad trzy lata czekały to się strasznie rozczuliłam:-( To pewnie te zmiany hormonalne ;-)

reklama
Cześć dziewczyny. No to ja chyba pobiję rekord. Jesteśmy już 13 lat po ślubie, a w ciążę zaszłam po 8 latach prób, z pomocą lekarzy oczywiście.
Teraz jestem już w 32 tugodniu ciąży i nie mogę się doczekać córci. :happy:

Do góry