reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 058
U mnie to było po 6 miesiącach :) najpierw zrobiłam test ale chyba z wcześniej i wyszła jedna kreseczka i jak już straciłam nadzieje i stwierdziłam, że jak ma by to będzie. Pyk... i się po paru dniach okazało, że jest fasoleczka...:d

reklama
Ja odstawilam tabletki gdzies z 8 miesiecy temu, ale na poczatku nie wspolzylismy w dniach plodnych. Mozna powiedziec, ze w ciagu tych 8 miesiecy w trzech wyliczalam dni plodne, w celu zafasolkowania i udalo sie, ku mojemy zaskoczeniu. Nie wierzylam, ze tak szybko sie uda szczegolnie , ze wsrod znajomych sporo par naprawde sie stara i im jakos nie wychodzi. Pozdrawiam

Witajcie Drogie obecne i przyszle mamusie,

My planowalismy dzidziusia w 8miesiecy po slubie, chcielismy sie dobrze przygotowac na to wydarzenie. Mi pozostala do zrobienia ostatnia dawka szczepienia na zoltaczke, wiosna zaszczepilismy sie oboje na TBE- wirusa roznoszonego przez kleszcze. Wlasciwie zaraz po tym gdy uznalismy ze nie ma zadnych barier przed nami... prawdopodobnie juz po drugim cyklu udalo sie! :D Mala istotka juz zadomowila sie w brzuszku ;) Pisze prawdopodobnie, bo to byla pierwsza miesiaczka ktora pojawila sie nie w terminie i trwala dziwnie krotko, wiec mam watpliwosci czy to nie bylo krwawienie, a dzidzia juz powstala po pierszej probie...
Zycze powodzenia tym, ktorzy dlugo staraja sie o malucha! ;) na pewno sie uda!

Witam Was Mamuśki przyszłe i obecne :)
mi się udało zajść w drugim cyklu...zastanowicie się pewnie czemu tak wcześnie się zdecydowaliśmy, hehe bo myśleliśmy, że staranie się o dziecko potrwa przynajmniej z roczek i że zdązymy się nawet pobrać a tu fik i ślub odwołany bo brzuchal rośnie... Ale nie ma co żalować nasz związek w tym momencie jest u kresu więc nawet będzie łatwiej pójść każdemu w swoją stronę...
Ah i jestem w 35 tygodniu :laugh:

My podobnie. Wiele znajomych żaliło się, że się starają dłuższy czas i nic im nie wychodzi.
Więc zaczęliśmy aby nie mieć problemów. zakładałam bobasa na wiosnę przyszłego roku. a tu tak szybko nam się udało :) drugi cykl bez zabezpieczeń i już :) Jakie to proste ;D

reklama
Do góry