reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 055
Jak w życiu tak i w tej kwestii trzeba miec dużo szczęścia ja w pierwsza ciaze zaszlam przypadkiem ale przechodzilam ja bez żadnych problemów a teraz mam torbiel na jajniku która uposledza mi jego funkcje i już 5 cylki nic:no: także szczesciara jestes :-)

reklama
ja podczas pierwszej ciąży miałam torbiel wielkości 9cmx6cm, a w srodku potworniaka. to właśnie dzięki temu, że zrobiłam test ciażowy w ogóle dowiedziałam się, że cos takiego na jajniku mam i że musi to być już usunięte. ale oprócz tego cała ciąża przebiegała pomyślnie i mam nadzieję, że z ta tez tak będzie! :)

To dajesz mi nadzieje bo po ostatniej wizycie u gina sie zalamalam bo powiedziała ze trzeba najpierw zając sie torbiela a to moze trwać kilka miesięcy a nawet do roku i kazała mi porobic badania miedzy innymi marker nowotworowy I dała mi progesteron w dużej dawce ze moze to podziała i sie wchlonie. Ja mam torbiel wielkości 3,6 x 4,2 cm.

ja też musiałam robic markery. możliwe, że z samymi torbielami jest inaczej. mnie musieli usunąć, bo był ten nieszczęsny potworniak. no ale głowa do góry!! wszystko będzie dobrze! :)

Hihihi ta ankieta ma 6 lat powstala jak synek skonczyl miesiac :-)......z corka (pierwsza ciaza) staralam sie 3 miesiace tez mialam torbiela ..2cm ale jak zaszlam to niby torbiela nie bylo :tak:one sie niby wchlaniaja......ale niewiem czy te duze tez...

reklama
Do góry