reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 058
reklama
Mam nadzieję, że niedługo będę mogła wpisać tutaj, że się doczekałam, ale na razie cały czas walczę.

Marta333, zaczęłam niedawno leczenie w klinice Gameta, więc obym powtórzyła Twoje szczęście :)

Celina, oczywiście trzymam kciuki! Wiem, że droga wydaje się długa i trudna, ale na końcu czeka na Ciebie Twoje maleństwo :-) W Gamecie na pewno odpowiednio się Tobą zajmą i zrobią co tylko się da, żebyś jak najszybciej miała swoją fasolkę. Bądź dzielna!

Celina, oczywiście trzymam kciuki! Wiem, że droga wydaje się długa i trudna, ale na końcu czeka na Ciebie Twoje maleństwo :-) W Gamecie na pewno odpowiednio się Tobą zajmą i zrobią co tylko się da, żebyś jak najszybciej miała swoją fasolkę. Bądź dzielna!

Dzięki, długo mnie nie bylo, ale jak na razie u mnie bez zmian. Dr Radwan mówi, że tak hop siup to sie nie da i trzeba cierpliwości i wiem, że ma rację.
A jak Twoja pociecha?

reklama
dziekuję bardzo:) wydawało się, że z drugim dzieckiem nie będzie już tak łatwo, bo podczas pierwszej ciąży miałam operacje i jeden z moim jajników nie pracuje już tak jak powinien. ale jednak sie myliłam i jestem prze szczęśliwa:) dzisiaj mąż wraca do domu, więc poinformuję Go o kolejnym dzidziusiu :) już sie nie mogę doczekać!

Do góry