Nafoczus ale te z papryka nie sa wcale ostre. Albo mozna dla dzieciaczkow same buraczki bez dodatkow.No właśnie szkoda to mi tylko czasu było no i dzieci bo to dla nich łagodne i bez papryki miało być :/ cóż mówi się trudno i tak wrzuciłam zanim tesciowa by mnie skrytykowała
reklama
I właśnie tak zrobięNafoczus ale te z papryka nie sa wcale ostre. Albo mozna dla dzieciaczkow same buraczki bez dodatkow.
Witajcie dziewczyny, tu Dorota. Nie było mnie tu strasznie długo. W zasadzie od II trymestru do dziś, kiedy moje bliźniaki mają już 15 miesięcy Czy są tu jeszcze jakieś moje znajome??? Jeśli tak, to z całego serca Was pozdrawiam. Pisze dziś z informacją, że od października nie tylko będzie można zwrócić się do mnie z zapytaniem jako do psychologa tutaj, na tym portalu (jeśli trzeba to anonimowo). Jeśli ktoś potrzebuje to poprzez namiary ze strony www.mierzejewska.eu będzie można umówić się ze mną na sesję online, jak i na żywo w gabinecie w poradni prokreacyjnej przy GabClinic w Warszawie, gdzie przyjmuję od października jako psycholog tzw. prokreacyjny. Zapraszam jeśli któraś z Was będzie mieć potrzebę kontaktu, porozmawiania, skonsultowania wątpliwości czy też opowiedzenia o sprawach jeszcze trudniejszych, jak depresja czy kryzys związku, wynikający być może, choć niekoniecznie z procesu starań o dziecko. Oferuję doradztwo (sama przechodziłam długi proces in vitro i w wieku 42 lat adoptowałam komórki jajowe). Zapraszam was też w parach. Z chęcią rozmawiam z dziewczynami, które zastanawiają się czy to dobry moment na dziecko lub czy partner to ten właściwy. Także z kobietami, rozważającymi czy przypadkiem dla nich na dziecko nie jest za późno. Zapraszam. Za wiedzą właścicielki Babyboom.pl pozostawiam mój nr telefonu 662 780 280. Dorota Mierzejewska-Floreani
@Porzeczka1234 pierniczek powinien byc w polewie tylko juz mi sił brało
@Funia90 a serniczek pyszny. Ja zakupy robie w sklepie teraz 5-10 min max wiec jak czegoś nie ma to łapie co jest
@Funia90 a serniczek pyszny. Ja zakupy robie w sklepie teraz 5-10 min max wiec jak czegoś nie ma to łapie co jest
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Siedzę w labo i mam tu lepszy internet
Moja wczorajsza kolacja, polecam, sosik jest przepyszny do tej sałatki.
Sałata rzymska, pomidorki koktailowe na pol, cząstki jajka na twardo (białeczko!), duże grzanki. Kto nie lubi jajej mozna wymienic na grillowanego kurczaka. Sos: 3-4 lyzki majonezu, lyzeczka musztardy, przeciśnięty mały zabek czosnku, 2 lyzeczki soku z cytryny, swiezomielony pieprz, 4 lyzki tartego na drobnej tarce grana padano, trochę wody do rozrzedzenia, ewentualnie sól do smaku. Sałatkę polać obficie sosem. Na wierzch zetrzeć na drobnych oczkach grana padano
Polecam też szybki obiad, taki jesienny. Robi się prawie sam Link do: Schab pieczony w kapuście kiszonej
Moja wczorajsza kolacja, polecam, sosik jest przepyszny do tej sałatki.
Sałata rzymska, pomidorki koktailowe na pol, cząstki jajka na twardo (białeczko!), duże grzanki. Kto nie lubi jajej mozna wymienic na grillowanego kurczaka. Sos: 3-4 lyzki majonezu, lyzeczka musztardy, przeciśnięty mały zabek czosnku, 2 lyzeczki soku z cytryny, swiezomielony pieprz, 4 lyzki tartego na drobnej tarce grana padano, trochę wody do rozrzedzenia, ewentualnie sól do smaku. Sałatkę polać obficie sosem. Na wierzch zetrzeć na drobnych oczkach grana padano
Polecam też szybki obiad, taki jesienny. Robi się prawie sam Link do: Schab pieczony w kapuście kiszonej
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: