reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Aniolek,Diabelek naszych dzieci CHARAKTEREK

to Wasze dzieci juz mowia mama tata :eek:??? Adas tylko jak sie rozpedzi, ale nie przestaje na dwoch sylabach i wychodzi mu "mamamamamamam":eek:
Ale on tez od niedawna pokazuje rozki! najwieksze, jak go klade, zeby, np. przewinac. On nie, wierzga nogami, zaciska zeby, prezy sie - normalnie pokaz zlosci! jak cos jest nie po jego mysli to udaje placz. albo marudzi straaasznie...

reklama
super Adas brawo.........brawo:-)

uczy sie mowic;-)

My z palcem pokazywalcem mamy ubaw,wszytsko pokazuje i trzeba jej mowi co to jest,caly czas pokazuje nosek,oczko,buzie.....zawawna jest

Judyta caly czas cos nawija.jakby gadala z nami i dyskutowala.ale za chiny nie wiem o co chodzi.chyba ze pojdzie pokaze albo przyniesie :)
no i mowi tak lub nie jak o cos jej chodzi.

Dzisiaj wymiękłam spędziłam pól godziny u lekarza i moje dziecko przez ten czas pobiło dziewczynkę, przewróciło chłopca, zjadło chrupki koleżanki, zaśpiewała piosenka ja jestem Pan tik tak (śpiewa tik tak tik tak) tylko szkoda że na całe gardło wyrozbierała buty pocałowała noworodka chciała napić sie mleka od mamusi tego noworodka wywaliło te badyle do badania gardła :wściekła/y: :-( :wściekła/y: Mam diabła z góralskim charakterem!!!!
Boziu cym na to zasłuzyłam no dyć cym??????

u dziunki wychodzi temperament,ostatnio w nocy jak sie rozplacze to szok..........tonacja placzu sie zmienila,wogole wycwanil sie maly leniuszke,kiedy chce pic,przynosi mi kubek i chce aby jej dala,choc sama wie jak to robic.......a kiedy odmawiam i prosze aby sama sie napila ,wtedy jest rzut na podloze i placz,kubek frowa po calym domu,mysle sobie wtedy gdzie ten moj aniolek:confused:

reklama
Do góry