L
Lebkuchen_mum
Gość
Jak rodzic to tylko naturalnie. Bardzo sie boje cc podobno ze po odpadnieciu czopa mozna chodzic jeszcze kilka tygodni. Mnie zaczelo bolec podbrzusze ale w sumie nic wiecej sie nie dzieje, skurcze sa dalej takie jakie mam juz od wielu tygodni wiec w sumie raczej nie ma co sie stresowac. Co bedzie to bedzie. Jak sie cos bedzie dziac to napewno sie pochwaleNo ponoć jak dziecko się zagnieździ w przegrodzie to leci. Ogólnie loteria.
Jeszcze mi hormony odpowiedzialne za owulacje wyszły odchylenia jakieś aż paniki narobiłam bo to już z szósta rzecz chyba po mojej stronie wyszła czemu nam się nie udaje teraz nawet drobne rzeczy mnie już stresują, bo niechce nic więcej już słyszeć.
Ty zaraz rodzisz, a ja dalej liczę na cud
Z pozytywnych rzeczy to nakupiłam suplementów wspierających owulacje i od razu pęcherzyki szybciej zaczęły rosnąć Bo wcześniej to gin mówiła, że za wolno.
Kurcze nie fajnie z tą arytmią. A myslałaś, żeby podjechać jednak dziś na IP? Z powodu tego czopa?
Pisz nam w nocy jakbyś zaczęła rodzic ale oby nie. Już malutko zostało do porodu to dacie radę
Chciałabyś naturalnie robić?