reklama
Motylekkk
Fanka BB :)
Mi pokazuje ze moge dziś, ale tak jak ty zrobię dopiero za 3 dni, dzień po spodziewanej @No właśnie, kto kiedy?
Na dopiero 3dc
klaudiaanita
Ja czekam do @MOJE DROGIE!! Kto Kiedy TESTUJE??
Jeszcze 6dni..
Magdusia88
Hej milo ze pytasz [emoji4]No właśnie, kto kiedy? [emoji846]
Na dopiero 3dc [emoji2368]
U mnie dziś 6 dc, okres się właśnie skończył i będziemy się w tym cyklu starać! [emoji3590]
Testuje najwcześniej pod koniec lipca jak mi się @ spóźni. Cykle mam 26 dniowe.
Arielda
Kurcze nie wiem już co ze mną mam ten 3dc i tak skąpe krwawienie, że się sama dziwię zawsze 1d początek i tak średnio, 2d zalewa mnie, 3d średnio i 4 tylko plamie, a tu teraz 1d średnio, 2d średnio mało i dziś to mogę do plamień zaliczyć.. Wczoraj to bardziej śluz z jakby skrzepami (sory za dokladność, ale może któraś tak miała?)
Idę po pracy na badania, na własną rękę zrobię lh i fhs plus estradiol, mam przeczucia, że jest źle...
Idę po pracy na badania, na własną rękę zrobię lh i fhs plus estradiol, mam przeczucia, że jest źle...
Motylekkk
To jednym słowem bardzo skąpy okres miałaś. Za parę dni jak się będziesz dziwnie czuła zrób test.Kurcze nie wiem już co ze mną mam ten 3dc i tak skąpe krwawienie, że się sama dziwię zawsze 1d początek i tak średnio, 2d zalewa mnie, 3d średnio i 4 tylko plamie, a tu teraz 1d średnio, 2d średnio mało i dziś to mogę do plamień zaliczyć.. Wczoraj to bardziej śluz z jakby skrzepami (sory za dokladność, ale może któraś tak miała?)
Arielda
Niemożliwe, że jestem w ciąży proga miałam za małego w 21dc,wiec znowu był bez owu cyklTo jednym słowem bardzo skąpy okres miałaś. Za parę dni jak się będziesz dziwnie czuła zrób test.
Ale dzięki
W lipcu planujemy pojechać na 5 dni w góry, myślę, że będzie znowu cykl bez owu więc potrzebuje wywietrzyć głowę ze wszystkiego. Wyjazd szykuje się jak będę mieć 19-23dc to przynajmniej nie będę na okrągło myśleć, czy miałam owu, odliczać do testu itd... Ehh ciężko mi ostatnio psychicznie, w pracy też. Najchętniej bym wzięła wolnego miesiąc żeby leżeć w łóżku
Motylekkk
Widzisz, nie doczytałam postów wcześniejszych.Niemożliwe, że jestem w ciąży proga miałam za małego w 21dc,wiec znowu był bez owu cykl
Ale dzięki
W lipcu planujemy pojechać na 5 dni w góry, myślę, że będzie znowu cykl bez owu więc potrzebuje wywietrzyć głowę ze wszystkiego. Wyjazd szykuje się jak będę mieć 19-23dc to przynajmniej nie będę na okrągło myśleć, czy miałam owu, odliczać do testu itd... Ehh ciężko mi ostatnio psychicznie, w pracy też. Najchętniej bym wzięła wolnego miesiąc żeby leżeć w łóżku
Zresetuj się, pewnie ze tak, to Ci dobrze zrobi
reklama
Podziel się: