reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

7.05 miałam betę 7 wiec bardziej się zastanawiam dlaczego miałaby nie spaść I czy faktycznie sprawdzić czy spadła do 0.

Podobno kobiety w ciąży są baaardzo płaczliwe wiec przyzwyczajaj się powoli 🙈 a faceci maja inne postrzeganie... ja tez cały czas myśle planuje dzidziusia a on o wyjazdach gada, wędkowaniu itp jakby nie widać w jego planach dziecka ale twierdzi ze bardzo chce ;)
Ok, dzięki.
Ja bym bardziej sprawdziła u ginekologa czy wszystko się ładnie oczyściło.

reklama
Byłam wczoraj na wizycie zrobiła USG powiedziała ze wszystko jest ładnie ale żebym jeszcze sprawdziła czy beta spadła do 0. Krwawienie miałam 3 dni po dacie planowanej @ wiec bardzo szybko...

Ok, dzięki.
Ja bym bardziej sprawdziła u ginekologa czy wszystko się ładnie oczyściło.

Ojej 🙄 A poprzedni był bezowulacyjny z tego co kojarzę? A w tym cyklu byłaś na monitoringu czy była owulacja?

Ojej 🙄 A poprzedni był bezowulacyjny z tego co kojarzę? A w tym cyklu byłaś na monitoringu czy była owulacja?
Dobrze kojarzysz 😡 byłam ale 10 dc były jakieś drobne pęcherzyki ☹ bo 11.7 i na drugim 11.4 tylko potem w 14 dc drugi monitoring i gin stwierdził że musimy zwiększyć dawkę CLO

Dobrze kojarzysz 😡 byłam ale 10 dc były jakieś drobne pęcherzyki ☹ bo 11.7 i na drugim 11.4 tylko potem w 14 dc drugi monitoring i gin stwierdził że musimy zwiększyć dawkę CLO
I miałaś jakiś pęcherzyk dominujący? Hmm no to może po tej większej dawce będzie ok teraz od nowego cyklu 🤗

ŁAŁ TO SUPER!! ALE JESTEM ZASKOCZONA :) pod wieczór sie wybieram właśnie na zakupy, więc mam nadzieję ze w mojej biedrze będzie :)

Można go kupić w sklepie ze zdrową żywności, ale jest też w biedrze od niedawna. Stoi taki karton na alejce z mąką i tam są różne rzeczy w takich malutkich paczuszkach : topinambór, maca, czarnuszka itp

reklama
Do góry