Motylekkk
Fanka BB :)
To jaki test kupić?No... One są słabe. Mi w dzień okresu nie wyszedł nawet cień cienia cienia, a beta była po godzinie zrobiona i była 98
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jaki test kupić?No... One są słabe. Mi w dzień okresu nie wyszedł nawet cień cienia cienia, a beta była po godzinie zrobiona i była 98
To jaki test kupić?
Okej, spróbuję go znaleźćJa będę wszystkim polecać nord test! Za piątaka w gemini, czułość 10 i super krechy mi pokazał [emoji2]
Ja dziś mam wizytę późnym popołudniem. Dziś według OM zaczęłam 9 tydzień. Jestem przerażona. Jeszcze miałam straszne sny o morzu czerwonym. Śniło mi się, że dostałam krwotoku. Oby to tylko głupia głowa.
[emoji58] [emoji3064]
Boję się. Odezwę się wieczorem do Was.
Kup z apteki DOZ obojętnie jaki tylko ich markowy. One są najlepszeTo jaki test kupić?
Okej, to przejdę sięKup z apteki DOZ obojętnie jaki tylko ich markowy. One są najlepsze ❤
Ja mam 12 dni po. O ile to to a nie okres. Ale krwi brak, tylko na podtarciu ni to róż ni to brąz cos tam widać.Dziewczyny, czy któraś z was miała plamienie implantacyjne? Jestem 6dpo troszkę boli mnie brzuch i minimalna ilość różowego śluzu na papierze... co sądzicie? Macie jakieś doświadczenia? Bo nie wiem czy się doszukiwać