klaudiaanita
Fanka BB :)
Jak z ciekawości nie wytrzymasz to daj znać Chętnie zobaczę twoje 2 kreseczkiNo wlasnie to poczekam do jutra, chociaż mam 2 bo był drugi 50 procent taniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak z ciekawości nie wytrzymasz to daj znać Chętnie zobaczę twoje 2 kreseczkiNo wlasnie to poczekam do jutra, chociaż mam 2 bo był drugi 50 procent taniej
I jak tam ?Jutro idę na betę, w środę powtórzę. Umówiłam jednego na 12.06, ale liczę że się dostanę do takiego, do którego kiedyś chodziłam. Bo wg tego pierwszego ten cykl był bezowulacyjny [emoji23]
Zrobiłam, widzę tylko jednaJak z ciekawości nie wytrzymasz to daj znać Chętnie zobaczę twoje 2 kreseczki
No wlasnie to poczekam do jutra, chociaż mam 2 bo był drugi 50 procent taniej [emoji23][emoji23]
ZROBIŁAM, 1 KRESKA TYLKO. WIEC ALBO W CIĄŻY NIE JESTEM ALBO TEST NIE WYKRYŁ BO DUŻO SIKAM.To rób [emoji23]
Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
U mnie była taka sama historia w 9tyg..Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Strasznie mi przykro @rossig [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
O matko strasznie mi przykroSerduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.