reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Do okresu zostały 3 dni, oby nie przyszedł. Jak jutro ściemnieje to w poniedziałek lecę na betę [emoji7]Zobacz załącznik 1126485
Trzymam kciuki! U mnie tez wypada okres za 3 dni, ale testu nie robię, moze jutro z rana zrobię, jak, będę miała noc przespana bez sikania, bo jak narazie ciągle latam.
Ale tak mam od zawsze 😂

Dziewczyny, czy któraś z Was jak zaczynała brać duphaston miała takie delikatne krwawienie. Bielizna czysta, jedynie troszkę na papierze? Wzięłam dzisiaj 1 tabletkę po konsultacji z lekarzem i teraz zaczęłam się stresować :/ Nigdy żadnych plamień nie miałam. A do daty okresu 2/3 dni. Dzisiaj 12/13 dp.

Ja po Dupku nie plamiłam.

Kurde ludzie nawet kawy się nie mogę napić. Dziś w kawiarni znów byłam mówie a napije się a teraz brzuch mnie męczy no 🙄 🙄 🙄 żeby już dobrej kawki nie można się było napić :D

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was jak zaczynała brać duphaston miała takie delikatne krwawienie. Bielizna czysta, jedynie troszkę na papierze? Wzięłam dzisiaj 1 tabletkę po konsultacji z lekarzem i teraz zaczęłam się stresować :/ Nigdy żadnych plamień nie miałam. A do daty okresu 2/3 dni. Dzisiaj 12/13 dp.
Ja miałam wcześniej przed braniem go. Później zresztą też trochę.
Nie powinnien powodować żadnych krwawień chyba 🤔
Potem miałam jeszcze plamienia non stop. Dopiero jak dostałam dodatkowo luteinę zatrzymała mi wszystko.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry