zgredzus
Fanka BB :)
Luty
Dziewczyny a Wy byście już były lutowe czy z terminem na styczeń? [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a Wy byście już były lutowe czy z terminem na styczeń? [emoji6]
Trzymam kciuki! U mnie tez wypada okres za 3 dni, ale testu nie robię, moze jutro z rana zrobię, jak, będę miała noc przespana bez sikania, bo jak narazie ciągle latam.Do okresu zostały 3 dni, oby nie przyszedł. Jak jutro ściemnieje to w poniedziałek lecę na betę [emoji7]Zobacz załącznik 1126485
Widać ją bardzo wyraźnie!!Do okresu zostały 3 dni, oby nie przyszedł. Jak jutro ściemnieje to w poniedziałek lecę na betę [emoji7]Zobacz załącznik 1126485
Jak na 3 dni przed @ to piekna kreseczka po cichutku gratuluje. Zbadaj progesteron od razuDo okresu zostały 3 dni, oby nie przyszedł. Jak jutro ściemnieje to w poniedziałek lecę na betę [emoji7]Zobacz załącznik 1126485
Z dobrego serca powiem zbadaj progesteron ❤ i po cichurku mozna sie cieszycKochana u mnie to samo..
Jestem 3 dni przed @
Modlę się by okres się nie pojawił!!
W poniedziałek betuje
Biały Test jest z wczoraj
A ten Pink superczuły robiłam w środę
Jak na 3 dni przed @ to piekna kreseczka [emoji4] po cichutku gratuluje. Zbadaj progesteron od razu [emoji4]
Ja miałam wcześniej przed braniem go. Później zresztą też trochę.Dziewczyny, czy któraś z Was jak zaczynała brać duphaston miała takie delikatne krwawienie. Bielizna czysta, jedynie troszkę na papierze? Wzięłam dzisiaj 1 tabletkę po konsultacji z lekarzem i teraz zaczęłam się stresować :/ Nigdy żadnych plamień nie miałam. A do daty okresu 2/3 dni. Dzisiaj 12/13 dp.